2777
2789
عنوان

کیا با ازدواج از خانوداشون نجات پیدا کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست
خدا هرچی میخوای بهت بده اسمت یادم میمونه هرموقع رفتم حرم (حالا یا امام رضا یا امام حسین) برات دعا می ...

دورت بگردم تو هم خواهر خودمی عزیزدلم امیدوارم معجزه خدارو ببینی تو زندگیت ❤😘

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
به به دقیقا ، این دنیا یه نظم خاص داره که همه چیو خیلی به موقع میچینه سرجاش ، نه زودتر نه دیرتر ، از ...

ممنونممم

دقیقا همه چییی خیره مطلقه

کتاب های معروف مفید چیا خوندید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونممم دقیقا همه چییی خیره مطلقه کتاب های معروف مفید چیا خوندید؟ 

معجزه شکرگزاری ، قانون جذب ، زندگی خودتو به فنا نده، باشگاه پنج صبحی ها، قدرت جذبه، ایین دوست یابی ، چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد و...... خیلیاش یادم نیست زیاد به اسم کتاب و نویسنده دقت نمیکنم 🤭

معجزه شکرگزاری ، قانون جذب ، زندگی خودتو به فنا نده، باشگاه پنج صبحی ها، قدرت جذبه، ایین دوست یابی ، ...

چ خوووب

کتاب های خیلی خوبی خوندیی

..

بهترین کتابی که خوندی کدوم بوده؟

من چهار اثر فلورانس

چ خوووب کتاب های خیلی خوبی خوندیی .. بهترین کتابی که خوندی کدوم بوده؟ من چهار اثر فلورانس

همشون خوب بودن نمیتونم‌بگم کدومش ، ولی یه رمان توی ۱۶ سالگی خوندم که اصلا شبیه رمانای دیگه نبود اسمش صندوقچه بود اون خیلی توی ذهنم موند ، البته رمان به اسم صندوقچه زیاده 

همشون خوب بودن نمیتونم‌بگم کدومش ، ولی یه رمان توی ۱۶ سالگی خوندم که اصلا شبیه رمانای دیگه نبود اسمش ...

اها به سلامتیی...

کتاب هتیی که گفتید منم خوندم بجز خودت رک به فنا ندده...

رمان جز از کل فقط!!!

با رمان سفر آخر که ترکیه ای بود محل وقوعش و زمان جنگ چهانی دوم بود

و رمان بانوئ غم

و رمان معمای ساعت

و رمان ...اومدم میگم...

ولی رمان جز از کل عالیییخ

کتاب معنوی فقط چهار اثر فلورانس ..خوندی؟ سایت عباسمنش چی ؟

نه متاسفانه نخوندم ۴ اثر فلورانس رو ولی توی برنامه هام هست ، با اقای عباسمنش هم اشنایی ندارم