2777
2789
عنوان

همش میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
وای اسی تو منی  مادر منم یکیه عین مادر تو آرزو دارم بمیره

جالبع برام طرف سی سال از خدا عمر گرفته اومده میگه مگه مادرت کلفته. نمیگه مگه تو کلفت بودی از 8سالگی ظرف شستی از 13سالگی همیشه تو اشپزی کردی بچه کوچیکو تو بزرگ گردی تو فوش خوردی تو تحقیر شدی تو حق نداشتی بری بیرون چون باید غذا میپختی ولی مامانت میرفت بیرون و وقتی میومد تو مثل ی کلفت همه چیز رو براش اماده کرده بودی خونه ی تمیز لباسای تا شده و شسته شده غذای اماده چای اماده هیچ کس اینارو نمیگه ولی میگن مادر کلفت نیست پسدقیقا چیکاره اس اینکه زاد و ولد کنه و بعد صبح تاشب بخوابه تفریحشو بره غذاشو بخوره و تو در خدمتش باشی

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
جالبع برام طرف سی سال از خدا عمر گرفته اومده میگه مگه مادرت کلفته. نمیگه مگه تو کلفت بودی از 8سالگی ...

بمیرم برات عزیزم درکت میکنم 

متاسفانه الکی اسم مادر رو مقدس کردن 

هرچیم بهشون میگی میگن من تورو به دنیا آوردم والا حیوونارم بلدم زاد و ولد کنن مهم مهر مادریه که نداره

انگار من زورش کرده بودم ازدواج کنه بچه بیاره همش منت میزاره 

والا من راضیم بمیرم ریخت نحسشو یه ثانیه هم نبینم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برات عزیزم درکت میکنم  متاسفانه الکی اسم مادر رو مقدس کردن  هرچیم بهشون میگی میگن ...

دقیقا همینه خدا لعنتشون کنه برای لذتشون بچه دار میشن و بعد فکر میکنن الان یه ادم مقدس ان و همه هم از بس این کلماتو تکرار کردن ک خودشون هم باورشون شده والا هر گردی گردو نیست هر مادری هر زنی ک بچه دار میشه مقدس نیست 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بمیرم برات عزیزم درکت میکنم  متاسفانه الکی اسم مادر رو مقدس کردن  هرچیم بهشون میگی میگن ...

منم راضیم بمیرم ریختشو نبینم دوست دارم بکشمش با چاقو تموم خون کثیفشو بریزم یا گلشو اینقد فشار بدم تا بمیره

دقیقا همینه خدا لعنتشون کنه برای لذتشون بچه دار میشن و بعد فکر میکنن الان یه ادم مقدس ان و همه هم از ...

امیدوارم تقاص کاراشونو پس بدن 

من خودم مجردم ولی تصمیم گرفتم اگه روزی بچه دار شدم بخصوص دختر براش مثه یه رفیق باشم نه اینکه مثه من برای مادرش آرزوی مرگ کنه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
منم راضیم بمیرم ریختشو نبینم دوست دارم بکشمش با چاقو تموم خون کثیفشو بریزم یا گلشو اینقد فشار بدم تا ...

بخدا منم همینم 

بارها خواستم ازش شکایت کنم ولی هی کوتاه اومدم 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘