2777
2789
عنوان

تو بارداری چند کیلو وزن اضافه کردید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
ماشالله همه کم کردن اونایی هم که زاییدن و بعد چند سال چاقن منم 

تو نینی سایت 90 درصد خانمها تو حاملگی کمتر از 5 کیلو اضافه میکنن

اغلب بعد زایمان از قبل حاملگی شون هم لاغر تر میشن

تو دوران بارداری هم هیچی شکم ندارن. بیشترشون وقتی برای زایمان رفتن پرستارا فکر کردن اینا اومدن آب بخورن یا موزی چیزی بردارن!

مورد داریم میگه من خودم 2 کیلو وزن اضافه کردم ولی بچه م 4 کیلو بوده!!!! حالا جفت و مایع آمنیوتیک و چربی های بدن کجا بودن دیگه خدا میدونه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نینی سایت 90 درصد خانمها تو حاملگی کمتر از 5 کیلو اضافه میکنن اغلب بعد زایمان از قبل حاملگی شون ...

برای منم عجیبه خیلی هم عجیبه این که میگن اصلا شکم نداریم یا فلان من خودم شصتو سه بودم یه ذره شکم و پهلو نداشتم حتی یه ذره الان شدم هفتادو یک با کلی شکم و پهلو تازههه لباسای قبلشون هنوز اندازشونه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اغلب هرکی دیده شون تعجب کرده وقتی فهمیده حامله ن!!!!

اره اصلا اوضاعیه 😁

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اره اصلا اوضاعیه 😁

دوستمون الان بالاتر گفت لاغر هم کم نیستن. ایشونم درست میگه

ولی تو نینی سایت چندتا قانون هست

یکی اینکه خانواده شوهر همه از دم حیوون صفت و عوضی هستن. بچه های نینی سایت هم مظلوم ترین انسان های کره خاکی

نینی سایتی ها منتظرن یکی بیاد بپه چاقم تا همه بریزن و فیت بودن بدنشون رو به رخ بکشن

تو حاملگی یا اصلا وزن اضافه نمیکنن یا اگه میکنن در حدی یه بال مگس. از دم هم هیچکدوم شکم نداشتن تا دم زایمان

و دیدگاهشون به حاملگی هم اینطوره که اگه یه زن حامله بشه گنجشک لب دیوار خونه شون نباید بشینه وگرنه براشون ضرر داره

دوستمون الان بالاتر گفت لاغر هم کم نیستن. ایشونم درست میگه ولی تو نینی سایت چندتا قانون هست یکی ای ...

😂😂😂😂 اره ... زندایی خودم لاغره زیاد وزن اضافه نکرده در حد همون چهار پنج کیلو ولی شکم از ماهای اول داشت ... اینجا کلا جای عجیبیه گاهی وقتا یچیزایی میبینم اینجا که مغزم سوت میکشه 

۲۵کیلو الان دوسال گذشته رسیدم به قبل تامیتپنی اضافه نکن

چجور اضاف نکنیم میشه رژیم گرفت 😢 من همش گشنمه 

چجور اضاف نکنیم میشه رژیم گرفت 😢 من همش گشنمه 

آخه ی عزیزم 

من به بهانه بارداری کلی غذاها پشیرینی های کالری بالا میخوردم هرموقع هوس کردی حتمابخورولی کم .من تا تهشودرنمیاوردم ول کن نبودم اصلارژیم نگیر خوب نیست ولی مراعات کن کم بخور

آخه ی عزیزم  من به بهانه بارداری کلی غذاها پشیرینی های کالری بالا میخوردم هرموقع هوس کردی حتما ...

مرسی عزیزم 💋❤️