بیشتر از دو ماهه پسرمو از دست دادم، دلم خیلی براش تنگه دلم میخواد گریه کنم ولی به خاطر بقیه مجبورم خودمو قوی نشون بدم. مدام از خدا معجزه میخوام چون این حال بد من فقط به دست خدا عوض میشه
از امروز صبح مدام صحنه تصادفمون جلو چشممه من رو زمین افتاده بودم نمیتونستم تکون بخورم، شوهرم پسرمونو بغل کرده بود و داد میزد بچه ام😭😭😭
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
دیگرانم خب پدر و مادرمن که از یه طرف داغ نوه شونو دارن و از طرف دیگه فکر و ذکرشون منم، نمیتونم که بی ...
🥺😥آره دقیقا
خداروشکر که بهتری
میتونی راه بری؟
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏