2777
2789
عنوان

با شوهرم سر چند غاز پول دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 48 پست
الان میبینم همه دوستام مهارت دارن من هیچییی ندارم  خیلی ناراحت میشم

اخه من هرکی میبینم رفته مژه کار شده دیگه چشمی نمیمونه برا کا ر روش 😑😑از مد هم ک داره میره 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
اون کلاسایی که میگی خونه بابام هی میرفتم چی بوده از اونا مهارتی در نیومده؟ چندساله ای و چند وقته ازد ...

زبان میرفتم 

سیاه قلم 

خیلی کلاسا رفتم ولی خب دیگه اونقدر ادامه ندادم تا مدرک بگیرم ولی اینو میخام بگیرم انگیزه اش رو دارم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کلاسایی که میگی خونه بابام هی میرفتم چی بوده از اونا مهارتی در نیومده؟ چندساله ای و چند وقته ازد ...

۲۲ سالمه ۵ ماهه تقریبا اره 

تو خونه خودمون ایم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
اخه من هرکی میبینم رفته مژه کار شده دیگه چشمی نمیمونه برا کا ر روش 😑😑از مد هم ک داره میره 

نه بابا مژه هیچ وقت از مد نمیره

چرا اینقدر خودتون رو با دیگران مقایسه میکنید

خب واقعا زشت نیست یه جوون ۲۲ ساله هیچ مهارتی نداشته باشه؟

۲۲ سالمه ۵ ماهه تقریبا اره  تو خونه خودمون ایم

خوب بعد از ۵ ماه این همه پول داده ثبت نام کردی ، مردا اولش خیلی سخت پول خرج میکنن ،این خوب بوده،چندرغازم نبوده از نظر من ، بعد توی این ۵ ماه ی کلاس رها کردی این دومیشه، پس بیراه نگفته، الانم ک باید ی تومن پول مواد گفتی بدی، راست میگه اگه با شروع ترم دانشگاه قرارع سرت شلوغ بشه و ول کنی حق با شوهرته

خوب بعد از ۵ ماه این همه پول داده ثبت نام کردی ، مردا اولش خیلی سخت پول خرج میکنن ،این خوب بوده،چندر ...

نمی‌دونم چکار کنم ☹️

یعنی نرم؟ 

اهههه لعنتی 

نمی‌دونم چکار کنم ☹️  یعنی نرم؟  اهههه لعنتی

نگفتم نرو میگم ببین پول علف خرس نیست ب سختی درمیاد وقتی داری خرج می‌کنی ب نتیجه هم فکر کن،اگه واقعا بعد یک ماه خرج تراشی میخوای ول کنی و بری دانشگاه حق با شوهرته

اسی تا حالا چقد خرج کردی برا کلاس؟

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌