2777
2789
عنوان

چیکار کنم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی قبلش خیلی دلمو شکست

عزیزم بعضی از شوهرا هستن بعد از دعوا برای آشتی که پیش قدم نمیشن هیچ تازه بیشتر رو مخ میرن ولی اونایی که پشیمون میشن هدیه میخرن دوست داشتنشون قلبیه ، میدونم که قبلش دلتو می‌شکنه ولی دوستت داره که به فکرته و برات هدیه میخره 

اخی عزیزم خیلی خوبه که با هدیه دادن بلده از دلت در بیاره هرکس یه جور از دل ادم در میاره مادر منم وقتی ناراحتم میکرد منو میبرد خرید مثلا پدرم میومد بغلم میکرد همسرمم میاد بغلم میکنه هرکس یه جور از دل ادم در میاره تلافی میکنه 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
ما سیر دل کتک ميزنه بعد دستور ميده جرات نداریم نفس بکشیم همیشه خدا هم مقصریم کادو مادو را اگه توخاب ...

شکمم فتق درست کرده امروز ی وسیله پرت کرد همون قسمت  داشتم از درد دیونه میشدم 

تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند
شکمم فتق درست کرده امروز ی وسیله پرت کرد همون قسمت  داشتم از درد دیونه میشدم

آره بد دردی که کتک بخوری سر هیچ وپوچ مثلا بادت رفته جورابش رابشور  بعد تا دوروز قیافه بگیره برات وه ی داد بزنه سرت هیچ راه چاره ای هم نداشته باشی،