2777
2789
عنوان

سیسمونی کجای تهران برم

124 بازدید | 15 پست

سلام میخام برم تهران موندم برم خیابان بهار یا شانزلیزه لباسای خونگیش با وسایلا دیگش تقریبا کامله فقط لباسا تو کمدش مونده میخام چیز خوب بگیرم کجا برم ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاساژ تو خیابون بهار میگن اون قیمتاش بهتره تا خود مغازه ها تو خیابونش

راستش عزیزم خود پاساژ خیلی الکی گرونه و رسما دارن میکنن تو پاچت اما شیکه

یه کم اونطرف تر از برج پاساژ چهلستون هستش که اونم واقعا لباساش شیکه ولی قیمتش منصفانه تر از برج بهاره من همیشه از چهلستون لباس بچه هامو میگیرم و واقعا خوشگل و با کیفیتن حتی مشابه همون لباسی که از چهلستون میگیرم رو پاساژ بهار با دو برابر قیمت میده فقط چهلستون زرق و برق و لوسترای برج بهاره نداره همین😊

شانزلیزه چیا داره من نرفتم جاریم گف اونجا من رفتم چیزاش خریدم

من شانزلیزه برای بچه نرفتم.

بهار برای پسرم خرید کردم، لباس و وسایل شیکی داره، البته داخل پاساژ گرونه، بیرونم بچرخ.

کاربری قبلیم دیماهی😍
راستش عزیزم خود پاساژ خیلی الکی گرونه و رسما دارن میکنن تو پاچت اما شیکه یه کم اونطرف تر از برج پاس ...

عه مرسی که گفتی بعد میگن خیابون جمهوری هم خوبه راستیش چون تهرانی نیسم اینارو شنیدم شما رفتی کجا بهتر بوده

عه مرسی که گفتی بعد میگن خیابون جمهوری هم خوبه راستیش چون تهرانی نیسم اینارو شنیدم شما رفتی کجا بهتر ...

جمهوری و همون پاساژ چهلستون توی بهار جنوبی خوبن من معمولا از چهلستون میگیرم برای خونگی و مهمونی معمولی واقعا خوبن

برج بهار برای سیسمونی و مجلسی خیلی لباسای شیکی داره که خب گرونم هستن