2777
2789

تراز کنکورم شده =6483

سوابق تحصیلی م شده = 6824

رشته ی انسانی منطقه ۲

درصد هام اینه 

ریاضی ۰

تاریخ و ج ۱۰/۶۷

فلسفه و م ۱/۶۷

عربی ۱۸/۳۴

اقتصاد ۴۰

روانشناسی ۶۲/۲۳

جامعه شناسی ۴۶/۶۷

فنون ۱۵/۵۶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمنم بگین بااجازه استارتر🥺 منم اختصاصیم ۶۵۴۷ شده سوابقم ۷۵۱۰ کلش هم ۶۹۳۲ (انسانی منطقه یک) ری ...

شما فرهنگیان مجاز هستین

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

تداز کلت میشه ۶۶۰۰ تقریبا فرهنگیان مجازی ولی خب امسال نمیدونم چجوریه

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
تداز کلت میشه ۶۶۰۰ تقریبا فرهنگیان مجازی ولی خب امسال نمیدونم چجوریه

آره مجازم ولی خب فک نکنم دعوت بشم

راستش بیشتر به حسابداری فک میکنم ولی نمیدونم میارم یا ن

میدونم جالب نیست سوالم یه چیز دیگه بود

فرهنگیان مجازی 

دانشگاه اگه مثل سال های گذشته باشه 

رشته های درجه ۴  وشناور 

ولی میگن امسال درصدا پایینه 

پس حتما تغییر میکنه 

تراز بالای ۸۵۰۰ جز ده درصد تاپ محسوب میشن

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
آره مجازم ولی خب فک نکنم دعوت بشم راستش بیشتر به حسابداری فک میکنم ولی نمیدونم میارم یا ن

بنظر من میاری 

ولی برو تو سایت مشاور هیوا درصداتو بزن ببین چی میشه

فرهنگیان مجازی  دانشگاه اگه مثل سال های گذشته باشه  رشته های درجه ۴  وشناور  ...

الان بنظرتون من حسابداری دانشگاه دولتی که پارسال تا پانزده هزار اینا گرفته میگن امسال بیشتره 

الان بنظرتون من حسابداری دانشگاه دولتی که پارسال تا پانزده هزار اینا گرفته میگن امسال بیشتره  

رتبت خیلی بیشتر میشه  طبق سال های قبل  بابد صبر کنی رتبه هابیا البته حواسم نبود رشتت انسانیه

انتخاب رشته مجازی سنجش شرکت کن

رتبت خیلی بیشتر میشه  طبق سال های قبل  بابد صبر کنی رتبه هابیا البته حواسم نبود رشتت انسان ...

والا به هر مشاوری میگم میگن فوقش تا پانزده هزار بره

دروس عمومی هم نمره هام بد نیست اونم کمک میکنه

والا به هر مشاوری میگم میگن فوقش تا پانزده هزار بره دروس عمومی هم نمره هام بد نیست اونم کمک میکنه

گفتم حواسم نبود فکر کردم تجربیه  اخه تجربی بااین تراز حدود ۵۰ هزار میشه رتبه