2777
2789
عنوان

نمیتونم وارد سایت شم!!!!کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم مرسی میشه فقط بگی رمز عبور چی باید بزنم?

رمزی که برات پیامک کردن 

بخدا تعارف نمیکنم خواهرانه بهت گفتم❤️🥰😘

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
رمز عبور موقع ثبت نام خودت انتخاب کردی اگه یادت رفته بزن فراموش کردم

من میخوام ثبت نام کنم اصن بهم رمز نمیده ک خودم باید رمز بزنم که هر رمزی انتخاب می‌کنم میگه نامعتبر 

بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 
رمزی که برات پیامک کردن  بخدا تعارف نمیکنم خواهرانه بهت گفتم❤️🥰😘

مرسی عزیزدلم😚🩷

بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 
مرسی عزیزدلم😚🩷

اگه اوکی نشد یه درخواست دوستی بده من برات نگاه کنم فدات شم

البته اگه خواستی😚

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
اگه اوکی نشد یه درخواست دوستی بده من برات نگاه کنم فدات شم البته اگه خواستی😚

باشه قشنگم

مرررررسی

از منم نشد هر چی رمز عبور زدم نشد بعد گفته نباید فارسی باشه من عدد ک میزنم انگلیسی نیس فارسیه /: یع ...

والا واسه منم همینه.....

با این لینک برو 

مرسی