بچها من از صبح دارم وارد سایت میشم اما یا ارور میده یا میزنه رمز عبور اشتباه یا کد امنیتی نامعتبر
شما رنز عبور چی زدین؟؟ اووف سردردگرفتم😣
بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(:
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
😭😭😭دارم برای ژان وان ژان گریه میکنم خداروشکر زنده موند
چی؟؟
بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(:
برا کل فامیلمونو من نتیجه ها رو نگاه کردم خونمون اینترنتش فوق پر سرعته و گوشیم هم این ارور ها رو نمی ...
فداتشم مرسی
میشه فقط بگی رمز عبور چی باید بزنم?