2777
2789
عنوان

نمیتونم وارد سایت شم!!!!کنکوریا

189 بازدید | 25 پست

بچها من از صبح دارم وارد سایت میشم اما یا ارور میده یا میزنه رمز عبور اشتباه یا کد امنیتی نامعتبر

شما رنز عبور چی زدین؟؟ اووف سردردگرفتم😣

بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 

برا کل فامیلمونو من نتیجه ها رو نگاه کردم خونمون اینترنتش فوق پر سرعته و گوشیم هم این ارور ها رو نمیداد

اگه میخپای من برات نگاه کنم گلم

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

رمز عبور موقع ثبت نام خودت انتخاب کردی

اگه یادت رفته بزن فراموش کردم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
😭😭😭دارم برای ژان وان ژان گریه میکنم خداروشکر زنده موند 

چی؟؟

بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 

از منم نشد هر چی رمز عبور زدم نشد

بعد گفته نباید فارسی باشه من عدد ک میزنم انگلیسی نیس فارسیه /: یعنی انگلیسی میزنم اونجا فارسی در میاد

دیگه ولش کردم تا برم کافی نت

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
برا کل فامیلمونو من نتیجه ها رو نگاه کردم خونمون اینترنتش فوق پر سرعته و گوشیم هم این ارور ها رو نمی ...

فداتشم مرسی

میشه فقط بگی رمز عبور چی باید بزنم?

2809