2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این شیردوش دستیا،شیشه شیر،شیرخشک،دو سه دست لباس سایز صفر،دستمال مرطوب،شونه و حوله دستی و صابون واسه خودت،نوار بهداشتی سایز بزرگ از اونا که عکس بچه داره،ش و ر ت دو تا،

دو دست لباس کلاه و روسری و جوراب و دستکش فراموش نشه

قنداق فرهنگی .پتو. دستمال مرطوب. شیشه شیر. خرما. اگه زایمان اولت هست شیر دوش دستی. ش ورت یک بار مصرف دو سه عدد. پوشک سایز یک برای نوراد۴۰ عددی  و نوار بزرگ برای مادر . دمپایی . عطر و لوارم ارایشی. کرم کالاندولا. الکل . شارژر. نسکافه اگه سزارینی هستی . روکش یک بار مصرف توالت فرهنگی. شال یا روسری.

من براخودم لباس زیر دستکش یه بارمصرف ومسواک وخمیردندونم،یه شامپوبچه ی کوچیک وحوله ی صورت،دمپاییم، نواربهداشتی،برا نی نی هم لباسش وپوشکش وپتوش.خوراکیام. رفتی خرید لباس براش؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دو دست لباس کلاه و روسری و جوراب و دستکش فراموش نشه قنداق فرهنگی .پتو. دستمال مرطوب. شیشه شیر. خرما ...

آخ این قسمت توالت فرنگی چقد عذابه برام🤦

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واسه خودت شور ت یکبار مصرف بخر .تو دیج ی کالا هم هست کارت راحت میشه  پوشک  یه دست لباس&n ...

خدا بخواد تصمیمم سزارینه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

من تازه زایمان کردم اینارو ازم حواستن.

دو دست لباس نوزاد پوشک بچه .پوشک بچه بزرگ برای خودت .

قنداق یا پتو .خرما کمپوت انجیل و گلابی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خدا بخواد تصمیمم سزارینه

صبح ک میخوای بری بیمارستان شور ت و سوتین نپوش یه مانتو گشاد و شلوار کمر کش و یه چیز راحت تنت باشه چون باید همه لباساتو دربیاری بار اضافی با خودت نبر.کفش‌نپوش دمپایی طبی ببر‌ با خودت .کمپوت گلابی و انجیر و لواشک آلو و زردآلو با خودت ببر.۱۲ ساعت بعد عمل اجازه نمیدن چیزی بخوری.همین ک گفتن یهچیزی بخور از اینا ک نوشتم برات بخور ک شکمت کار کنه تو سزارین یبوست بگیری دور از جون بدبختی .مدام چیزای شل‌ کننده بخور ک ب بخیه هات فشار نیاد .سعی کن برنج هم نخوری چند روز 

طلا و گیره سر و خلاصه هر چیزی ک فلزی باشه نباید همراهت باشه تو اتاق عمل