2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۳ و ناامید شدن من!

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 115 پست
عزیزم عاجزانه ازت میخوام  اول حالتو خوب کن استرست رفع کن چند تا کتاب روانشناسی خودت باش دختر ...

اره میدونم که خوندم فایده نداره به قول شما فرسایشی

ولی کسیو‌ ندارم باهاشون‌ صحبت کنم پدرم که اصلا نمیتونم اینجوری بهش بگم چون این همه زحمت میکشه برام همه چی فراهم میکنه قصد رتبه خوبی داره بعد برم بهش بگم اینجوری! مامانمم‌ چندبار بهش گفتم چیز خاصی نگفت کمی دلداری داد خب انتظاری هم نداشتم‌ چون زیاد به کنکور و این چیزا وارد نیست میدونم که باید حال خودمو خوب کنم مثل پارسال میدونم که باید با حال خوب درس بخونم ولی نمیدونن چطور نمیتونم تا مهر هیچکاری نکنم جز کتاب خوندن بخدا دارم دیوونه میشم😔

اره میدونم که خوندم فایده نداره به قول شما فرسایشی ولی کسیو‌ ندارم باهاشون‌ صحبت کنم پدرم که اصلا ن ...

خب گلم شبا بخون مگ نمیگی چند ساعت بیشتر درس نمیخونن 

دوساعت در روز کتاب بخون غیر درسی 

چشماتهم عادت به نوشته میکنه 

این هم راه خوبیه

من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم ، اشتباه می کنم ، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود ؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه نشد چند ساعت در روز تا به کنکورتم برسی 

من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم ، اشتباه می کنم ، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود ؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید