2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۳ و ناامید شدن من!

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا آخه چقدر شما تا امیدین من پارسال از اول برج ۷ خوندم روزی نه ساعت الان ترازم ۸۰۰۰  تازه ...

همین نمیدونم چه مرگمه‌😭 اصن‌ حس میکنم یکی طلسمم‌ کرده هرچند اعتقاد ندارم به این چیزا😭

نمیدونم چنین حسی دارم که نمیشه دوستام همه کل تابستونو‌ خوندن‌ ولی من دارم روزامو‌ الکی هدر دادم😭

هیچچ وقت برای شروع دیر نیس هیچ وقتت همین الان پر قدرت شروع کن ببین نصف بیشتر رتبه برترا مث تو نا انید بودن اما پر قدرت و با انگیزه شروع کردن گلم نگران نباش از همین الان شروع کن

منم شهریور شروع میکنم دوباره بخونم برا فرهنگیان

وقت نیست همین الانشم دیرهههه😭😭😭😭

معلومه پر از استرس و اضطرابی

همین افکار منفی فکرتو پر کرده

از تجربه من برو پیش روانپزشک خوب

با دارو شرایطت اوکی میشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
میدونی چرا اینجوری شده؟ چون سال پیش با ساعت مطالعه ای که برای بچه های کنکوریه شروع کردی خودتو خسته ...

من ۴ تا مشاورم عوض کردم مشاور قبلیم‌ که کلاس یازدهم بودم نمیزاشت زیر ۹ ساعت بخونم مجبور بودم که بخونم😔

من ۴ تا مشاورم عوض کردم مشاور قبلیم‌ که کلاس یازدهم بودم نمیزاشت زیر ۹ ساعت بخونم مجبور بودم که بخون ...

کارش اشتباه بوده 

توی انتخاب مشاور اصولی دقت کن !

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪