2777
2789
عنوان

انگشتری های حضرت علی ع

682 بازدید | 6 پست

انگشتر حضرت علی ع

انگشتری که زیبایی و زینتش را از نام "علی (ع)" که بر روی آن حک شده است، دارد.

- نقش انگشتر امام علی
قیمت: 37,900 تومان
برند ندارد
جنس طلا روسی
جنسیت مردانه
تعداد سنگ 1
رنگ سنگ توپاز آبی-یاقوتی-زمردی-بنفش
شکل سنگ بیضی
ابعاد 2Cm*1Cm
درجه کیفی درجه یک
برای خرید تلفنی به لینک زیر مراجعه کنید
خرید تلفنی انگشتر - انگشتر امام علی(ع)

خرید پیامکی :
ارسال کد 24542 به 30005661

برای خرید پستی به لینک زیر مراجعه کنید
انگشتر امام علی

انگشتر حضرت علی طلا روسی
 انگشتر مردانه علی (ع)
 خرید اینترنتی انگشتر علی (ع)
 خرید پستی انگشتر امام علی (ع)یاقوتی
انگشترهای حضرت علی
 عکس انگشتر حضرت علی
 انگشتر امام علی (ع) و نقش انگشتری های حضرت علی
 خرید اینترنتیانگشتر نقش علی(ع)‏
 خرید اینترنتی انگشتر حضرت‌ علی
  نقش انگشتری های امیرمومنان حضرت علی
 خرید اینترنتیانگشتر حضرت‌علی(ع)
 خرید اینترنتی انگشتر حضرت‌ علی زمردی
 خرید اینترنتی فرچه و برس برقی و گاز پاک کن
انگشتر حضرت‌ علی
انگشتر مردانه مزین به نام حضرت علی (ع) با طراحی فوق العاده چشمگیر و منحصر بفرد خود چشم هر بیننده‌ای را مجذوب خود می‌کند. سنگ‌های به کار رفته در این انگشتر شامل سه سنگ توپاز با رنگ آبی خیره کننده، سبز زمردین و یاقوت سرخ جلوه دیگری به این انگشتر گرانبها داده است. با هدیه دادن این انگشتر منحصر به فرد به کسی که دوستش دارید او را غافلگیر نمایید. این یک هدیه معنوی و ماندگار است که هرگز از یاد هدیه گیرنده نخواهد رفت. این انگشتر در 3 سایز مناسب برای آقایان ارائه شده است.
توجه:
آن دسته از دوستانی که عرق بدنشان خاصیت اسیدی دارد، بهتر است از محصولاتی که جنس طلای روسی دارد استفاده نکنند، بدلیل اینکه آبکاری آن را از بین برده و تغییر رنگ می‌دهد. این تغییر رنگ از معایب جنس طلای روسی به حساب نمی‌آید و شما می‌تواند با استفاده از جلاسنج تغییر رنگ بوجود آمده در اثر برخورد محصول با عرقی که خاصیت اسیدی دارد را، به طور کامل برطرف نمایید.
شرایط نگهداری و گارانتی
دارای 6 ماه گارانتی ثبات رنگ توجه:آن دسته از دوستانی که عرق بدنشان خاصیت اسیدی دارد، بهتر است از محصولاتی که جنس طلای روسی دارد استفاده نکنند، بدلیل اینکه آبکاری آن را از بین برده و تغییر رنگ می‌دهد. این تغییر رنگ از معایب جنس طلای روسی به حساب نمی‌آید و شما می‌تواند با استفاده از جلاسنج تغییر رنگ بوجود آمده در اثر برخورد محصول با عرقی که خاصیت اسیدی دارد را، به طور کامل برطرف نمایید. شرایط نگهداری: 1.از برخورد با مواد شوینده خودداری شود. 2.از وارد شدن ضربه شدید جلوگیری شود.
خرید اینترنتی را با سایت ما تجربه کنید : http://sellplace.ir/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه منظورم طلا بود طلا برا مرد حرامه ... حالا نمیدونم روسی و ایرانی و ... فرق میکنه یا نه !!
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین. خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چیز که می‌ترسم به نگاهدارى خودت اى نگه‌دار ترسناکان .
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم