2777
2789
عنوان

مامانای 92 که فقط میان نی نی سایت بیان باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پسر منم ٢٢/٢/٩٢ هست، حدود ١٥ کیلو ، همه چیز میگه، بسیار قلنبه سلنبهرحرف میزنه، چون پسر دوممه دوست داره از داداشش کم نیاره کلاس اسکیت رو شروع کرده ، نمایش خلاق و اشنایی با جانواران رو هم میره!
سلام پسر منم ٢٢/٢/٩٢ هست، حدود ١٥ کیلو ، همه چیز میگه، بسیار قلنبه سلنبهرحرف میزنه، چون پسر دوممه دوست داره از داداشش کم نیاره کلاس اسکیت رو شروع کرده ، نمایش خلاق و اشنایی با جانواران رو هم میره!
بهترین راه تربیت کودک تک قرار دادنش در محیط همسالاش هست.اگرپایه اید بیایید باهم باشین

توی نی نی سایت ؟

قبلا ی گروه داشتیم مامانی مهر 92 الان دیگه نیست . یا شایدم هست من نمیبینمش

سلام پسرمنم مهر92 هست خیییلی ریزه تازگیا 13 کیلو شده خوش غذاست ماشالله ولی من اصلا قصد دومی ندارم

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

من الان 1ساله پسرمو مهد میذارم خیلی خوبه شعر و سوره یاد گرفتهالبته مدام نذاشتم  مثلا وسطهاش بهش استراحت هم دادم نبردم

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

دختر من خرداد 92 تا الان مهد نرفته ولی امسال میخام بزارمش باباش میگه بره پیش دبستان ولی خودم میگم هنوز زوده دوس دارم تو یه محیط شاد باشه امسالشو میشه شما مامانای 92 هم نظر بدین و کمکم کنین لطفا

سلام خانمها.پسر منم خرداد 92 است. سال دیگه باید بره پیش دبستانی ان شاالله .ولی کلمات و نمیتونه خوب بگه.مثلا کردم و میگه تلدم .یا گنده رو میگه دنده.نمیدونم تا پیش درست میشه یا نه.البته من از حرف زدنش خوشمم میاد .بچه گونه است و با حال ولی درستشم میگم یاد نگرفته

یک صلوات میفرستی؟
2810