2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الارو........ولی خوب سرب داره...................طولانی مدت لک میاره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

پرودرما منظورته؟! چون بایودرما که دیگه ایران وارد نمیشه و اگرم تو مغازه ای دیدید بدونید 100% فیک هست

الارو هم متاسفانه تو ایران پر میشه و به اسم فرانسوی دارن میدن دست مردم 

ضدآفتاب بایودرمای اصل رو یا خودتون از خارج ایران تهیه کنید یا از آنلاین شاپ های معتبر خریداری کنید. فکرمیکنم قیمتش الان بالای 600تومن باشه ولی ضدآفتاب خوبیه محافظت کامل هم داره

الارو........ولی خوب سرب داره...................طولانی مدت لک میاره

دقیقاااااا درست میگید

من دو سال الارو زدم یهو به خودم اومدم دیدم من چقدر لک آوردم درصورتیکه قبلش اصلا لک نداشتم

الان چندساله اصلا الارو استفاده نمیکنم لکهام خوب شدن

خدای مهربونم دوستت دارم
دقیقاااااا درست میگید من دو سال الارو زدم یهو به خودم اومدم دیدم من چقدر لک آوردم درصورتیکه قبلش اص ...

مکیسان بزن..........برند سان سیف

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....