2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت پاندا 🐼 بس دور چشام گوده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 64 پست

من پنج سال پیش یبار زدم عالی بود.........................بعدشم به همونی که بهت میگه پاندا بگو 8 تومن بده دهنشم ببنده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاندا که قشنگ و نازه

من عاشق پانداهام

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
فیلر زدم پنج سال پیش اصلا برنگشت کی گفته باید تمدید کنی شیش ماه یه بار  هیالورونیک اسید خودش آ ...

سیاه هم بود؟؟

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

با یه سفیدکننده حل میشه مشکلی نیس ک

هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤   حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛                                                   
چربی یا فیلر

فیلر...........شما جای خوب برو..........زیادم به حرف کسی گوش نده.....................برنامه های خصوصیتم به کسی نگو...................لزومی نداره برا کسی توضیح بدی که میخواهی فیلر بزنی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
فیلر زدم پنج سال پیش اصلا برنگشت کی گفته باید تمدید کنی شیش ماه یه بار  هیالورونیک اسید خودش آ ...

اسی نباید به همه بگه میخاد فیلر بزنه.............اینجوری هر کی یه نظر میده......................چشم منم گودال بود  

این اخرین تاپیک امروز امدم بزنتو دهن شوهرت چهارتا فوش ابدارم بهش بگو تا دلت خودت و دل من خنک بشه&nbs ...

جای منم برین بهش.........حالا مطمئن باش شوهرش ازین داغوناس ها.....................مسخره هم میکنه  

اسی نباید به همه بگه میخاد فیلر بزنه.............اینجوری هر کی یه نظر میده......................چشم ...

اینایی که نظر منفی میدن هیچکدوم خودشون انجام ندادن همینجوری هرچی به ذهنشون میاد میگن 

از روزی که فیلر میزنی همش میگی چرا زودتر اینکارو نکردم گودال و تحمل میکردم تا الان 😑 

بحث با احمق ممنوع 🤚