2777
2789

بچمو امروز ازدست دادم قلبم داره آتیش میگیره خیلی دردناکه بچم خیلی ملوس بود. چندروزمریض شد بچم همش یه گوشه میشست هیچی نخورد.

پیشی مامان قلب مامان عاااشقتم دلم براتتنگ میشه قربونت برم مامان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ با تمام وجودم درکت میکنم

دیشب پرندم که ده سال باهاش زندگی کردم و از تو پارکینگ پیداش کرده بودم رو برای همیشه از دست دادم

من خودم تنهام و اون تنها فرشته ایی بود که باهام بود تموم دردو دلامو تموم خوشحالیام همچیم با اون بود...

نمیدونم شاید کسی ماهایی که حیوون خونگیمون رو از دست میدیم رو درک نکنه چون تجربه نداشته ولی واقعا وقتی که میگیرید فکر میکنید عضوی از خانوادتونه و واقعا جدایی ازش بشدت سخته

من نمیدونم و واقعا هیچ ایده ایی برای اینکه ادامه زندگیم بدون اون چی باشه رو ندارم فقط دعا میکنم روحش به اندازه تموم لحظه هایی که منو شاد کرد و برام برکت اورد شاد و آروم باشه

2805
آخ با تمام وجودم درکت میکنمدیشب پرندم که ده سال باهاش زندگی کردم و از تو پارکینگ پیداش کرده بودم رو ...

سلام عزیز شما چیکار کردین با غم از دست دادن پرندتون؟؟؟😭😭😭پرنده ام بعد از هفت سال که روز و شب باهام بود از دنیا رفت😭😭😭😭خودم و همسرم بزرگش کردیم اصلا داخل قفس نذاشتیمش هر جا می‌رفتیم با خودمون بود داخل اتاق واسش لونه ساخته بودیم شبا می‌رفت داخل لونش😭دارم میمیرم دارم دق میکنم حالم خیلی خیلی بده اشکم اصلا قطع نمیشه اینقدر گربه کردم چشمام درد میکنه..شما چیکار کردین؟؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
سلام عزیز شما چیکار کردین با غم از دست دادن پرندتون؟؟؟😭😭😭پرنده ام بعد از هفت سال که روز و شب باها ...

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

حق میدم بهتون و کاملا هم درکتون میکنم متاسفانه واقعا خودمم هنوزم که هنوزه فراموشش نکردم و خیلی دلم براش تنگ شده... و واقعا یوقتایی با اینکه حدودا چهل روزه رفته میشینیم گریه میکنم یجورایی انگار عزیز ترینم یا عضوی از خانوادمو از دست دادم

ولی اینو بدونید که اونا جاشون واقعا تو بهشته و حداقل همینکه شاید توی این دنیای کثیف و بیرحم نیستن حالشون بهتره و هرکدومشون یجور فرشته های مهربون هستند و اینم بگم بهتون مطمعن باشید اون همیشه تو دلتون باهاتون هست و کنارتونه هروقت احساس کردید پیشتون نیست فقط یادتون باشه حتما اون فرشته جاش تو بهشته و حالش خوبه امیدوارم حالتون واقعا بهتر بشه 

من بد میدونم خدا رحم کنه چون خودم دوتا فنچ داشتم تو یه روز باهم مردن بعد از یک ماه بابام فوت کرد

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

خدا صبر بده عزیزم 🖤💔🖤

اونایی ک. حیون دارن میفهمن

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اینکه انسان با حیوانات انس می‌گیره و تعلق خاطر بهشون پیدا می‌کنه رو می‌شه درک کرد. 

اما اینکه برای بیانش مقایسه‌ و تشبیهی به رابطه والد و فرزند ازش داشته باشیم قطعا معقول و پذیرفتی نیست! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.