2777
2789
عنوان

بچها خواستگارم اطلاع نداده شمارشو پاک کنم؟شرایط رو پایین میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 102 پست
اینجور تااخر عمرم میمونه تو دلم  که مسخرم کردند

بلاخره شعور خودشونو نشون دادن گلم

شمام هرحرکتی بزنی میگن چقد دوست داشتن وصلت بشه وپیگیره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورده شورشو ببرن

کاملا درکت میکنم..................ولی بعنوان تجربه میگم..............اصلا محل نده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بلاک کنم

فقط بلاک کن بعدی راه بده اگ باز تماس گرفتن بگو من درشرف ازدواجم خاستگار راه دادم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
2805
دست خودم نیست حس میکنم دارن به ریشم می‌خندن 

فک‌گنم‌شما پسندیدین ومیخاستین جواب مثبت بدین براهمین عصبانی شدین

بلاکش میکنم اشغالو

صلاح خودت

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....