2777
2789
عنوان

خانما چی بگم اخه به شوهرم.

157 بازدید | 14 پست

تروخدا بیایید بگید چکار کنم شوهرم نظرش عوض بشه. 

شوهرم چند وقته میگه از کارم بیام بیرون. کارش آزاده. که روزی یکو پونصد براش میوفته. ولی میگه خسته شدم تو گرما و سرما..

حالا ماشینمون هم ساینا صفره. تازه ۴ ماهه تحویل گرفتیم. میگه میخام برم اسنپ. من مخالفم میگم کارت خوبه بمون. اینجوری ماشینو داغون میکنی بخای بری اسنپ. بعدم شهر ما خیلی کوچیکه. شاید اسنپ روزی ۴۰۰. ۵۰۰ اگه مثه خ.ر  کار کنه براش بیوفته تازه.. خیلی حرص میده. چکار کنم نظرش عوض کنم بمونه تو همین کار خودش. 

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسنپ برای کمک خرجی خوبه وگرنه فکر نکنم بشه مدت طولانی باهاش زندگی رو گذروند.

آخه آدم عاقل ماشین صفر رو میندازه اسنپ واقعا؟؟؟؟؟

اصلا کوتاه نیا ، نمیدونم که رگ خوابش چطوریه ولی اصلا کوتاه نیا واقعا خیلی سختتون خواهد بود.

اسنپ برای کمک خرجی خوبه وگرنه فکر نکنم بشه مدت طولانی باهاش زندگی رو گذروند. آخه آدم عاقل ماشین صفر ...

کدوم شهرین؟اگه مشهد هستین جدیدا اکو پلاس اضافه شده تا ۳ماه هم کمیسیون نداره هم کرایش از معمولی بیشتره 

کدوم شهرین؟اگه مشهد هستین جدیدا اکو پلاس اضافه شده تا ۳ماه هم کمیسیون نداره هم کرایش از معمولی بیشتر ...

بازم فکر نکنم بشه بهش تکیه کرد.

بهتره از اسنپ پس انداز کنن و یه کاسبی مناسب تر تدارک ببینن.

اسنپ برای کمک خرجی خوبه وگرنه فکر نکنم بشه مدت طولانی باهاش زندگی رو گذروند. آخه آدم عاقل ماشین صفر ...

اصلا گوش نمیده به من اصلا. انگار نه انگار من باهاش

حرف میزنم

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!
اصلا گوش نمیده به من اصلا. انگار نه انگار من باهاش  حرف میزنم

ببین از کی حرف شنوی داره، به اون بگو، بزرگتری ،کس و کاری ،استادی چیزی نداره؟؟؟ بگو باهاش حرف بزنه.

گریه زاری جواب نمیده؟؟؟ برای مواقع کم عقلی اینجوری که حرف حساب و منطقی حالیش نمیشه کولی بازی ممکنه جواب بده!😅

2810