من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاش میشد بعضی کاربرا رو بلاک کرد دیگ کاربری نحسشون برات نیاد حال آدم بهم میخوره ازشون
وای دقیقااااااا
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آنقدر ادمینای سایت مسئولیت پذیرن سریع پیداشون میشه دوساعته هر چی لایق خودشه بار مردم میکنه ...
الان ادمین نیس سر همینه. دیروز یکی الکی تگم کرد تو یه پستی بهم توهین کرد نی نی یارو تگ کردم پنج دقیقه ای تعلیق شد
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها نی نی یار پنج چجوری تگ کنم..الان مدیریت سایت با کدوم نی نی یاره
هنوز نی نی یارشب
استارتر از همون اول گفته بود عکس ترشح مشکوک میخواد بذاره هر کی نمیخواد نیاد این کاربرم اومد دوتا گفت یکی شنید دیگه شروع کرد هررررر چی از دهنش دراومد گفت
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱