2777
2789

اول: براى سلامتى و فرج امام زمان عج

دوم: براى سلامتى و شفاى عاجل و كامل بيمارانى كه در پست هاى ابتدائى تاپيك اسمشون رو ميذارم

سوم : براى سلامتى همه ى بيماران جسمى و روحى

چهارم : براى حاجت روايى همه ى حاجتمندان 

پنجم : هديه به همه ى شهدا و شهداى گمنام و همه اموات و بدوارث و بى وارث و سرگردانان برزخ 

انجام ختم تا روز پنج شنبه هفته آينده فرصت دارد. 

دوستان خواهشاً بى تفاوت رد نشيد شايد دعاهاى دسته جمعى ما مشكل ديگران را حل كند و دلى را شاد كند. 

دوستان از كنار غم ديگران بى تفاوت رد نشيم ان شاءالله هزاران برابر خير دعاهاتون به خودتون و عزيزانتون برگرده. 

دوستان عزيز عزادراريهاتون قبول باشه

التماس دعا

دوستان عزيزم از تك تك شما عزيزانى كه در ختم شركت ميكنيد بى نهايت ممنونم. 

ازتون عذر خواهى ميكنم به دليل حجم بالاى پست ها نميتونم از تك تك شما عزيزان تشكر كنم به همين دليل با لايك ازتون تشكر ميكنم به بزرگوارى خودتون ببخشيد. 

ان شاءالله نگاه خدا و لطف خدا بيش از پيش نصيب قلب هاى مهربانتون بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای سلامتی روحی و روانی داداشم دعا کنید، هرکسی دید با ی حمد یا توحید.

حاجت روا باشید.

من 2 یس، 200صلوات. برای حاجت روا شدن اعضا این تاپیک.

بازم میام

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

۲۰۰صلوات....یک سوره یاسین..تروخدا هرکی پیاممو خوند برام دعا کنه حالم بده بش برسم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

سلامتى و سلامتى مادر و حاجت روايى و ازدواج عالى @fatti900    

سلامتى پدر و مادر و حاجت روايى و ازدواج عالى @x3    

سلامتى مادر و سلامتى ناهيد خانم و ازدواج عالى @نازنین1372    

سلامتى و حاجت روايى و ازدواج عالى @بالن_ارزوها    

سلامتى و حاجت روايى و ازدواج عالى و حاجت روايى مادر @الماس1400    

سلام دوستان عزيز در ختم شفا و حاجت روايى شركت كنيد و دوستانتون رو دعوت كنيد الهى همگى حاجت روا و عاقبت بخير بشيد.

@گلیییی_خانم    

@دلبر555    

سلام دوستان، انشاءالله حالتون عالی باشه، گفتم صداتون کنم دوست داشتید در تاپیک شرکت کنید.

حاجت روا باشید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

سلامتى و حاجت روايى @اعتصامی    

سلامتى دختر و سلامتى و حاجت روايى و باردارى @جاودانگی96    

شفاى پسر و حاجت روايى @عشق_من_ali    

سلامتى و حاجت روايى @an76‍ 

سلامتى و حاجت روايى @faten02mz    

سلام دوستان عزيز در ختم شفا و حاجت روايى شركت كنيد و دوستانتون رو دعوت كنيد الهى همگى حاجت روا و عاقبت بخير بشيد.

۲۰۰صلوات....یک سوره یاسین..تروخدا هرکی پیاممو خوند برام دعا کنه حالم بده بش برسم

الهى حاجت روا و عاقبت بخير بشيد. 

سلامتى و حاجت روايى @اعتصامی     سلامتى دختر و سلامتى و حاجت روايى و باردارى @جاودانگی ...

سلام جانم شبت بخیر 

یک دنیا ممنون... ❤️

چند بار امدم عصری چک کردم 

ببینم تاپیک زدی یا نه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

شادى روح برادران جوان آقا اميد و آقا ميلاد و حاجت روايى @parasto_22    

شادى روح مادر و گره گشايى و عالى شدن زندگى @mohanakhanom    

شادى روح پدر و سلامتى و حاجت روايى @نیکوآزاد    

شادى روح عمه @مامانپسرای  

سلامتى و سلامتى مادر و حاجت روايى و ازدواج عالى @fatti900     سلامتى پدر و مادر و حاجت ...

سلام عزیزجونم 

ان شاالله بهترینا همیشه برات رقم بخوره 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

سلامتى پسر و سلامتى و حاجت روايى @sara7177b    

شفا و حاجت روايى @prin    

حاجت روايى و شفاى همسر و زندگى عالى @sahsanam35    

شفاى همسر و حل مشكلات و عالى شدن زندگى @blueeeesky  

شفاى مادر و حاجت روايى و حل شدن مشكلات @قدرتمندترینم۲  

سلام جانم شبت بخیر  یک دنیا ممنون... ❤️ چند بار امدم عصری چک کردم  ببینم تاپیک زدی یا ن ...

سلام گل نازنينم خوبى؟

خيلى دير امشب شروع كردم. 

قربونت برم شرمنده دير اومدم. 

الهى حاجت روا و عاقبت بخير بشى.