2777
2789

من یک معلم دبیرستان هستم و در کنار اون مشاور کنکور...وقتی دانش آموزام کم میارن بهشون میگم چون «میگذرد غمی نیست..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌»ینی روزای سخت میرن و روزای خوب میان..

ولی یه چیزی بگم بین خودمون بمونه 🙍🏻‍♀️ برای من هیچوقت نگذشت...خیلی دستو پا زدم ولی نگذشت ...امشب بی برای اولین بار میگم خدایا ن اونقدر رو گناهکارم ک از من روی بگردونی ن اونقدر خوبم ک ستایشم کنی...

همیشه من به بچهای مردم انگیزه میدادم...ولی دیگه از زندگی بریدم...

💛یا رب گاهی نگاهی..💛

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم

ای جونم‌خانوم‌معلم‌مهربون😍❤

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی معنی چون می‌گذرد غمی نیست اصلا نویدبخش روزهای خوب نیست. مثلا گر دو روز مهر گردون بر مراد دل نب ...

🙂🙏من مشاورم عزیزم حسو حال یک بچه رو خوب درک میکنم...نمی‌دونم داشت آموز کنکوری دیدی یا نه ولی وقتی ب بن بست میرسه لازم داره ب اینا...شما اشتباه برداشت کردی وگرنه مخاطبم میدونه منظورمو

اگر حوصله دارید کتابخانه نیمه شب رو بخونید رمان زیبا و تاثیر گذاری هست  چه درسی تدریس میکنید ؟ ...

مرسییی عزیز دلم لطف بزرگی کردید 🙏🙏🙏ممنون از محبتت 

من دبیر شیمی هستم🙃

سلام ببخشید میشه درصدامو و نمره هامو بگم شما بکین کاردرمانی قبول میشم اصلا؟ 🙏❤

زیست۳۵ فیزیک۴۰ شیمی۱۵ ریاضی۱۲ زمین۵۰

نهایی۴۰۱ زیست ۱۸.۷۵ ریاضی۲۰ عربی۲۰ دینی۲۰ فیزیک۱۸.۵ شیمی۱۷.۷۵ هویت۱۹.۵ ادبیات۱۷.۵ زبان۱۷ سلامت ۱۸

سلام ببخشید میشه درصدامو و نمره هامو بگم شما بکین کاردرمانی قبول میشم اصلا؟ 🙏❤ زیست۳۵ فیزیک۴۰ شیمی ...

سلام عزیز دلم تخمین رتبه و قبولی رو تا پارسال من مثل بقیه انجام میدادم ولی امسال چون روس سازمان سنجش تغییر کرده و نمی‌دونیم دارن چیکار میکننن ،اصلا و ب هیچ عنوان امکان تخمین رتبه نیست