2777
2789
حالا مادر شوهر باز یه چیزی دایی شوهرم منمی خواد با خانواده چله تابستون بیاد خونه من مسافرت منم شاغل این داییش هیچکس قبولش نداره هیچکش راش نمی ده چون تو خونش کسی رو راه نمی ده راحت می گه نیاین یا برین کار داریم از دیروز با شوهرم حرف نزدم
همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینبار که میاد خخخخ ولی از دفعه بعد بگید با دوستامون میریم بلکه خجالت بکشه نیاد .... البته خجالت پیش مادرشوهرا شرمنده اس
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
آره واقعا بد حالا خسیس اون بار ک رفتیم تو راه ک بودیم یه چیزی سنبل میکرد کشوهرم نره غذا بگیره یا چیزی خرید میکردیم از بازارا همش 5ر میزد د فلان و بهمان بخدا بخاطر این میاد ک دقم بده
چه بد حالا باز دعواتون میشه. به شوهرت چیزی نگو. به مادر شوهرت غیر مستقیم بگو که نیاد. بخدا امروز اگه این حرف رومحکم بزنی تاآخرعمرت خیالت راحته اما اگه نزنی پس باید همیشه تحملش کنی
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من باشم میشینم پیشش ومیگفتم ایندفعه رو میخواییم تنها بریم 1کم از مشکلاتمون بگیم ورابطمون وبهترکنیم
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2810