2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46666 بازدید | 23767 پست
تاپیک زدی وزنای جدیدمون رو هم وارد کن ذوق کنیم
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
کالری من تا الان 281 کالری یه ساعت دیگه هم میرم باشگاه
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1518093&postID=58175137

اینم شعبه ۲ تاپیک
آزاد جون و شادن جون و مامان آزاد اگه این پست و دیدین بیاین تاپیک جدید خیلییییی دلمون واستون تنگ شده 😍😍😍 آزاد جون امیدوارم از من و بچه ها ناراحت نشده باشی، چون قصدمون فقط ادامه دادن تاپیک تو و سر و سامون دادن بهش بود ... چون اینجا صفحات خیللللللی زیاد شده و به سختی بروزرسانی میشه و دلیل مهمتر اینکه عضوهای جدید و وزنای جدید و بتونم اونجا وارد کنم ... من لاغریمو مدیون تو و این تاپیکم که کلللی ازتون انگیزه گرفتم ...😘😘😘😘

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
بجه ها حتما باید درکنار رژیم ورزشم باشه؟من پیاده روی گاهی میرم ولی الان پسرم یکهفته سرماخورده نرفتم باشکاهم نمیتونم برم چون بچه دارم بدون ورزش وزن کم نمیشه؟کسی کالری آشی که من گفتم را نمیدونه؟
دلین جون منم موافقم اینکه وزنم ثبت نمیشه انگیزه ام راپایین آورده ومثل قبل همدیگه راتشویق نمیکنیم بیشتر از غذاها و ورزش حرف میزنیم به نظر من مثل اوایل همدیگه تشویق کنیم تذکر بدیم و..
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
زلی جون بیا تاپیک جدید چندتا پست بالاتر آدرسش هست

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810