2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با ۱۱۰۰بستم‌ حال روحیه ام خوب نیست دخترم از بلندی پرت شد بااینکه شکر خدا به خیر گذشت وخدا دوباره بهم بخشید ولی تصویر افتادنش جلوی چشمامه
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
سلااام دوست جونااا صبح بخیر من دیشب و با 557 بستم .. مه لقا جون منم بعضی وقتا اینجوری میشم که وزنم میره بالا و بعدش دوباره کم میکنم .. مثلا شنبه 58.700 بودم دیروز 59.700 فقطم بخاطر اینکه یکشنبه با 1000 بستم .. میدونم وزن کاذبه و دو روز دیگه میاد پایین ، یبوستم میشم همینطوره باز .. بیخیال عزیزم .. روشنا برنامت خوبه گلم قاصدک جون خدا خیلی بهت رحم کرده پس .. حتما یه صدقه بزار کنار ..

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستان روزتان پراز انرژی ماسک امروزم ماسک کیوی که ضدچروک پوست هستش اینم دستورش👇 یک عدد کیوی ۲ قاشق غذاخوری ماست یک قاشق غذاخوری عسل دلیل استفاده از کیوی این است که این میوه دو برابر بیشتر از پرتقال حاوی ویتامین C است. باید بدانید که ویتامین C با افزایش کلاژن پوست، استحکام آن را حفظ و باعث تقویت آن می‌شود. به همین دلایل پیدایش چین و چروک به تأخیر می‌افتد. علاوه بر این ویتامین C، پوست را در مقابل سرما و آسیب‌های خارجی مقاوم می‌کند. ماست و عسل نیز ضدعفونی کننده و مرطوب کننده فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شوند. یک کاسه تمیز بردارید. یک عدد کیوی را پوست کنده و کاملا له کنید. دو قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری عسل را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس ماسک را روی پوست صورتتان بگذارید. توجه داشته باشید که بلافاصله بعد از تهیه این ماسک از آن استفاده کنید زیرا در این صورت ویتامین آن اکسید نشده است. اجازه دهید ماست به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی پوستتان بماند؛ سپس با آب ولرم شست‌و‌شو دهید.
سلام بچه ها خوبید ؟ من در حد تثبیت یا حتى کمترش که میخورم اضاف میکنم 😐 ٢٠٠ گرم اضاف کردم ولى طورى نیس چند روز میرم تو شوک و تا همون ١١٠٠ اینا میخورم بقیش رو ولى زیر هزار ممنوع چون درسام سنگینه راستى منم خیلى ماسک میشناسم براتون میزارم ولى ماها توى رژیم بیشتر از هر چیزى ابرسانى به پوست باید اولویتمون باشه خیار و هویج رو از قلم نندازید خیار هم خووردنش هم گذاشتن رو پوست موز له شده + کمى عسل الوئه ورا
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام کالری من ۲۰۴تا قاصدک جون بلا دورباشه ازبچت صدقه بده براش
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
2810