2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها کالری مت تاالان ۵۱۴تا دارم میرم عروسی خدارحم کنه رقص هم بلد نیستم ک بسوزونمش
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
نون خامه ای خوردم. دوتا! 500کالری چرا همچین کاری کردم آخه کالریم 1200تا. دیگه هیچی نمیخورم
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
سلام سلام. مامان نی نی منم خیلی معدم درد میگیره و حالت تهوع شدید پیدا میکنم بچه ها ممنونم که به سوالم راجع به برنج جواب دادین😘 من وزنم ثابت مونده.بهتره بگم زیاد شده رژیممو اصلا نشکستم نمیدونم دلیلش چیه.البته با عرض معذرت یبوست هم هستم.دو روز خوب میشم دوباره یبوست میشم. نحوه ی رژیم و ورزشمو تغییر دادم.تا آخر آذر اینطور پیش میرم اگه تاثیرداشت که همینو پیش میگیرم. چراغ قوه حتماااا امشب یکم ورزش کن.چایی سبزم بخور امشب با 1055 بستم.فردا فستینگم.
ممنون مه لقا جان ولی دو سه هفته س کمرم دردمیکنه. نمیتونم ورزش کنم برعکس فردا هم مهمون دارم و قراره براشون آش بپزم.. اصلا این هفته خوب نبودم
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
کالری امروز من 600 تا
 ‏ناموساً چطوری ساکن اروپایید بعد عزاداری ‌هم میکنید؟ ما از پارسال که واسه خونمون توالت فرنگی نصب کردیم آتئیست شدیم:)😂اسمم زهراس 😊
بچه ها کالریه امشبدمن خیلی افتضاحه. 1450 روم به دیفال تا جمعه که تولد سوفیاست فستینگم. پرخوریدعصبی بود. اوخخخ. الان خواهرم زنگید . نمیدونم واسه عصبانی بود. کلی غر غر کرد. اهرشم نفهمیدم چی شد. اعثابم و به هم ریخت.
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
2810