2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46675 بازدید | 23767 پست
اریانا چه وزنه قشنگی عزیزم. مبارکت باشههههه. باران یعنی چی؟ ینی چی هیچی نشده. وزنش 80 شده. هشتاااااااددددددد شدممممم. اتفاق بزرگیه. آخرالزمان شدم
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خداروشکر کالریم رو با همون چیزایی که نوشته شده بود میبندم
چالش من ورزش کردن روزی 1/200 کیلومتر پیاده روی
خیلیییییی خوشحالم فکر کنم این هفته خوب کم کنم. الان 3 روزه منظم ورزش میکنم.
لطفا از پیج من در اینستا دیدن کنید. با تشکر.Orifame1396_1396
عسل نازوزن جدیدمبارک،ان شاء الله چرخش برات بچرخه من امروزتاساعت ۸فقط۱۰۰کالری بود ولی الان با۱۰۸۰بستم رفتیم رستوران ۳تیکه پیتزا۱۰۰گرم برنج نصف سیخ کوبیده،۵۰گرم کشک بادمجان خوردم
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بدن برای هضم و جذب غذاهای دارای کالری منفی نیازمند به صرف مقادیر بیشتری انرژی در مقایسه با محتوای انرژتیکی موجود در این غذا ها می باشد، که این به نوبه ی خود منجر به افزایش انرژی مصرفی بدن و در نتیجه منجر به کمک به کاهش وزن می گردد. به همین دلیل، غذاهای کالری منفی به غذا های چربی سوز نیز معروف می باشند. برای مثال اگر غذای مصرفی دارای 100 کالری بوده و بدن نیز برای هضم و جذب آن به صرف 150 کالری نیازمند باشد، در واقع به مانند این است که با خوردن این غذا بدن نه تنها کالری ای مصرف ننموده بلکه 50 کالری نیز سوزانده است. خب وقتی میگه وقتی کالری منفی مصرف میکنی در اصل بدن نه تنها هیچ کالری مصرف نمیکنه بلکه میسوزونه ، خب چرا باید وارد کنیم؟؟؟ چرا کالری هاشو حساب میکنیم؟؟
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
من از امروز کالری منفی ها رو حساب نمیکنم
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
سه غذای محبوب برای رژیم غذایی: زمانی که می‌خواهید وزن خود را کم کنید، می‌توانید از غذاهای زیر به صورت چرخشی استفاده نمایید: سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ کلسترول یا چربی اضافی ندارد و یک پروتئین خالص است. آماده کردن آن بسیار آسان است. تنها چند دقیقه برای آماده کردن آن زمان نیاز دارید. جوی دوسر: این ماده شکر کمی دارد و سرشار از فیبر است و می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن شما را فراهم کند. شما می‌توانید از بسته‌های آماده استفاده کنید اما اگر زمان کافی در اختیار دارید از جوی سنتی استفاده کنید. سبزیجات سبز: این مواد سالم هستند و مزایای بسیاری برای بدن شما فراهم خواهند کرد. فیبر موجود در سبزیجات برای بهبود سیستم گوارش بسیار عالی است. این موارد حاوی ویتامین‌های ارزشمند و آنتی اکسیدان‌هایی هستند که می‌تواند به سلامت بدن شما کمک کند. برای اینکه بتوانید سبزیجات را سریع‌تر بخارپز کنید، کمی آب داخل کاسه بریزید و سپس سبزیجات را به آن اضافه کنید، کاسه را بپوشانید و به مدت دو الی سه دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
لطفا از پیج من در اینستا دیدن کنید. با تشکر.Orifame1396_1396
شب بخیر کالری منم ۱۰۱۰ فردامیرم باشگاه خداکنه سایزم اضافه نشده باشه
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
من امشب رو با 1095 بستم فردا سعی میکنم پایین تر ببندم
2810