2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
سلام. راجع به جمع شدن شکم تحقیق میکنم و میام همینجا میگم واسه کالری کرفس هم به من 1800 پیشنهاد داده. اما من دیروز که زیاد شد 1500شد فک کنم. بنظرم شما همون 1200 واستون کافی باشه
آشوبم.. آرامشم تویی..!!
بچه ها روزی سه لیوان چای سبز سعی کنید همتون بخورید. چون من قبلا 15 کیلو کم کردم و واقعا چای سبز خیلی کمکم کرد. اگه بتونید دارچین هم بریزید توی چای سبزتون عالی میشه
آشوبم.. آرامشم تویی..!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاام.من ازصبح تاالان200تا.بچه ها وزنم استب کرده.سره57/58مونده.اابته تازه پریم تموم شده.چکار کنم؟زیره هزارتا میخورم این روزا
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
درسا جان کالریت خیلی پایینه و بدنت افتاده تو دوران قحطی. یعنی سوخت و سازت اومده پایین. من استپ شده بودم رژیم شیر گرفتم فوق العاده بود. یه نوع رژیم شک واسه بدن. امتحان کن حتما
آشوبم.. آرامشم تویی..!!
نارسیس عزیز که راجع به شکم پرسیده بودی باید بری پیاده روی و موقع راه رفتن عضلات شکمت رو سفت نگه داری . من خودمم از این روش تا حدودی نتیجه گرفتم دوم اینکه سعی کن یاد بگیری حلقه یا همون هولاپ هولاپ بزنی پاهات رو به عرض شونه باز کن و دستات رو بگیر جلو و همزمان که شکمت رو سفت نگه داشتی پشین و پاشو رو انجام بده دوچرخه ثابت اگه بتونی بزنی خوبه دراز بکش روی زمین و پاهات رو یکی یکی جمع کن توی شکمت . البته شکمت هم باید سفت نگه داری
آشوبم.. آرامشم تویی..!!
من امروز گرما زده شدم یجورایی نتونستم باشگاه برم اما تو خونه طناب زدم و رقصیدم کالریم هم بچه ها دو روزه منفی میشه منظورم برایند هستش
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
فری جان جایی خوندم که برای متوسط هفته ایی 1کیلو کم کردن باید وزنت رو در 20 ضرب کنی میشه میزان کالری که باید مصرف کنی،کالری زیر 1000هم برا مراحل آخره بچه ها،اگه از الان بخوایم زیر 1000مصرف کنیم بعد ی مدت استپ میکنیم دیگه وزن پایین نمیاد،یعنی بدن خودش رو وفق میده
گوجه سبز تو تاپیک فتاته گفتم کههه به ما‌ بپیوند ای زومبا کار‌کننده من که عااااشقتممم باهام آشتی نمیکنییی؟ آشتی کنفری جون و رها جون خوش اومدین نارسیس عزیزم بهترین راهنمایی‌هارو شادن بهت کرد حلقه برای من خیلی موثر بوده دیگه همش بلوزای بالا‌نافی میپوشم اگر دوست داری بهمون ملحق شی اطلاعاتتو مثل بقیه بچه ها بده وارد کنم صفحه اول شادن عشششق منی که واسه هر سوالی میری اطلاعات بدست میاری آنلاین خیلی به اون دامن از کف دادنت خندیدم بچه ها ما از فردا مهمون از شهرستان داریم چند روزم میمونن دعا کنین دامن از دست ندم 😂😂😂 خیلی دلم میخواد حالا که پری داره تموم میشه وزن کنم خودمو اما دندون میذارم رو جیگرم دوستای گلم اگه تو جوابام کسی از‌قلم میفته ببخشید حافظم در حد ماهیه محیا چه خوب که رقصیدی منم یه ساعت و نیم پشت فرمون بودم یکم سردرد دارم بهتر شم برم یه نیم ساعتی برقصم تا ورزشمو شروع کنم به امید خدا امیدوارم با بودن مهمونا بتونم بچه ها بادی پامپ کسی میدونه چیه؟
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
2810