2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
سلام دوست جونیا موفق باشید. من پنج شنبه تولد بودم جمعه هم خونه خواهر شوهر نتونستم رعایت کنم اما از امروز شروع کردم. کرفس کالریه 2103 رو بهم داده اما من نهایت تا 1700 میخوام بخورم. البته صبحانه یه کم زیاده روی کردم. کالریه صبحانه و ناهارم 800 تا شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از کرفس استفاده نمیکنم یه برنامه کالری شمار دیگه دارم کالری امروزم تا الان منفیه چون بیشتر از خوردنم کار کردم
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
نهارعم 300خوردم.انشالا تاشب شیر و خرما و میوه میخورم
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
درضمن پیش دکتر طب سنتی که رفتم یه دارو تجویزکرد که طبعش کاملا گرمه هنوز تهیه نکردم اما میگفت عالیه وبی ضرر وفقط باید چهل روز مصرف بشه. ترکیباتش: زنیان رازیانه سرشاخه گلدار سداب سرشاخه مرزنجوش پودر بوره ارمنی لاک مغسول
سلااام عزیزای دلم مررسی که انقدر فعالین من مهمونی هستم صبح صبحونه نتونستم بخورم، کلا امروز تا الان 617 کالری خوردم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
2810