2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
بچه ها سلام دوباره من افت فشار داشتم و متاسفانه یه ناپرهیزی کوچولو کردم دنیا داشت دور سرم میچرخید برنجم شد ۸ قاشق البته خیییلی روغنش کمه با یه تیکه کباب یه بستنی شیری هم خوردم چون واقعا داشت دنیا دور سرم میچرخید کلا 525 کالری شد ناهرم با بستنی
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
خوشبخت خوش به حالت من یه سایز اضافه کنم طلا میگیرمشون مال منم وراثتیه مامانم به عمه ش رفته منم به مامانم وگرنه همههههه دارن تو فامیل مامان منم مثل شما ظریف بوده کمرش خیییلی باریک بوده الان پر و متناسب شده منتها ظرافتش به من نرسیده فقط اون دوتا به من رسیده ظرافتش به دختر داییم رسیده
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منم اوایل سرگیجه داشتم.الان خیلی بهتر شدم.بدنم عادت کرده
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من ازصبح یک لیوان چای سبز و لیمو.نهار یه سمبوسه فسقلییی و عصرونه چای تلخ خوردم.تاالان300 شایدم کمتر خوردم.والا به زور خوردم.میدونید من که رژیم نبودم روزی یه تاشکلات و یه بستنی و دوبسته ویفر و و..... میخوردم.خاک توسر بودم.خخخ
آنلاین برسونش به 2000, بعد 1800 فکر کنم خوبه ، اگه با 1500 بتونی یه رژیم سالم و کامل داشته باشی عالیه
شادن فکر کنم واسه هدفی که خودش داده بهت کالری میده عزیزم
درسا مال من فشار عصبی بود که اینجوری شدم بلانسبتت درسا جون خوشحالم که تغییر کرده رژیم غذاییت
نه به نظرم با این کالری به هدفی که تعیین کرده میرسیم من عمرا با 2384 کالری 48 کیلو بمونم مسلمه چاق میشم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
2810