2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
قدر شوهرتو بدون کم پیش نیاد مردا از لاغر بودن استقبال کنن
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
بجه ها جو را صبحانه چطوری مصرف کنیم شنیدم برای چربی سوزی عالیه تو سوپ نمیتونم بخورم جون اصلن زیاد سوپ نمیتونم مصرف کنم به خاطر طبع سردش ممنون میشم کمک کنید
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صبحانه ام شد 250 کالری، به نسبت همیشه ام خوبه محیا جان با جو آشنا نیستم الان بچه ها بیان میگن نینا عزیزم میدونم سختته ولی ادامه بده اینجوری حس بهتری به خودت داری اگر باشگاه سختته خونه هم میتونی ورزش کنی یه سری ورزش در خانه خوب میشناسم و خودمم انجام میدم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
ازاد نه نامزد منم لاغر میپسنده البته لاغر مثل خارجکیا که فرم دارن من تنبل 8 ماهه با انگیزه دادن اون رفتم باشگاه
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
من با میان وعده و ناهار و صبحانه 1200 کالری خوردم تا شب باید 1100 تا بخورم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
مامان ماهک جون شما که از قبل کالری شماری میکنی عزیزم راضی هستی منظورم بقیه ست که به نظرشون الان که کالری شماری میکنن راضی هستن یا نه مثلا حس میکنن رو رژیمشون چه چاقی چه لاغری تسلط بیشتری دارن یا نه؟ خوشبخت پس خیلی چاق نشو فرم بگیر خواهر واسه س ی ن ه ام چیزی بلد بودی یاد من بده نمیدونم چرا چربیای من انقد بیشعورن نمیرن اونجا جمع شن
شادیییی ایول تلاشتون به من انگیزه میده اگه نبودین من ادامه نمیدادم کالری شماریم یه روز در میون بود
من قرص ویتامین e میخورم واسه سینه ورزشای سینه هم بیشتر با دمبله
من که یکماهه باکالری شماری رژیم گرعتم یک سایزکم کردم ازسینه
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
2810