2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46655 بازدید | 23767 پست
شادن جونم خوش اومدی
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه شادن جون منتظرتم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
عزیزم صفحه اول توضیح دادن ازاد جون.میگم ازاددجون ده روز یکیار بهتر نیس برا وزن کشی؟بجه ها بهتر انگیزه میگیرن.دوهفته یکبار دیره بنظرم.بچه ها من ازصبح میلم نمیکشه به هیجی.فقط اب جدش و لینو زورییی خوردم.پریودم هستم سه روزه. چرا گشنم نمیشه اخهههه.من کمتره یکماهه با کالری شماری رژیم میگیرم.فکر کنم دیگه معده ندارم.شدهرم دیکه بی خیالم شده هی میگه بخور منم میکم اشتها ندارم.گریههه
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
معصومه جون خوش اومدی عزیزم توضیحاتو خوندی؟ اگه خوندی و سوال داشتی بگو عزیزم درسا عزیزم چرا بی اشتهایی؟؟ عزیزم پوست و مو و سلامتیت آسیب میبینه ها خانومی آخه روزانه وزن کشی کنیم هر روز که کم نمیکنیم انتظارمون میره بالا و انگیزمون کم میشه وقتتی کم نکنیم روزانه فکر میکنیم باید هرروز کم کنیم رژیم سخت تر میگیریم در نتیجه اذیت میشیم ولی بعد دو هفته میتونیم یه نتیجه خوب رو ببینیم من خیییلی خودمو کنترل میکنم که وزن نکنم خودمو چون در دوران پ ر ی هستم و میدونم وزنم بیشتره نمیخوام روحیه مو از دست بدم من ظهر ناپرهیزی کردم شب فقط‌میوه و سالاد میخورم کالریم حفظ شه امان از فست فود‌...
سلام منم توروزای پریودی خییلی بی اشتهامیشم کاش همیشه همینجوربودم راستی فقط بیاییم گزارش کالری مصرفی بدین یاغذاهایی روهم ک خوردیم بگیم؟
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
آزادجون من ازعیدتاحالارو۵۸موندم ماه رمضون ۱کیلوکم کردم دوباره رفتم ۵۸
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
توضیحاتو خوندم اما برنامه کرفس مصرف پروتئین را برام صفر زده هفته 2کیلو زده به ایده ال برسم که خیلی زیاده پوستو مو همش به هم میریزه
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
خوشبخت جون اگه کم نکرده بودیم تو یه هفته چی؟ یه هفته ام خوبه من خیلی سعی میکنم وزن نکنم خودمو هر روز میخوام وزن کنم ثمییین شماها چحوری بی اشتها میشین؟ من ضعف وحشتناک میگیرتم بایدد بخورم عزیزم یکی دو هفته صبر کن اگه همچنان استپ بودی بگو یه راهی واسش پیدا کنیم محیا به نظر منم زیاده طبق هدف خودت پیش برو
بچه ها اصن هفتگی نمیزنه که واسه من زده 4 کیلو و نیم در 9 هفته چجوری واسه شماها هفتگی میگه؟
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
2810