2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46651 بازدید | 23767 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از اون لحاظ مثل خودتم بالا تنم چاق میشه ولی ... مگه میشه؟ پرداخت درون برنامه ای داره واسه بعضی چیزاش پولیه بذار برم ببینم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
میدونم عزیزم لاغرم داریم تو اعضامون
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
2805
عزیزم پولی نشده همون پرداخت درون برنامه ایه واسه رژیماش و ورزشایی که خودش میده
حمیرا جون صفحه ی اول و دوم توضیح دادم طرز کارشو بخون اگه سوالی داشتی من هستم عزیزم بعدم از صبح یادت مونده هرچی خوردیو؟ و اندازه شو؟
آرزو جون خوش اومدی شما باید بیشتر از مراقب باشی چون داری به نی نی نازت شیر میدی، کرفسو دانلود کردی یا خودت کالری شماری میکنی؟ هدفتم بگو که وارد کنم
ازادعزیزم ممنون واقعا .ازونموقع توکرفس بود چیزایی ک ازصبح خوردم کالریش شده بود920.درسافتی کالری امروزم 1739بود.من باشامم وخربزه وتخمه وکشمش ک تاشب میخورماینارو شد1120.ببین بیخودم نیس انقدلاغرم من همیشه میخورم ولی فقط طوریکه لاغرترنشم این خوردنم کمکمی به چاقیم ننیکردواقعانم درسته حالاتاشب انگیزه دارم انقدبخورم تابه کالری مصرفی مناسب برسم
به خدا ایمان دارم ؛ حتی اگر سکوت کرده باشد ...
سلام آزادجون منم هستم قد۱۵۹ وزن فعلی۵۸ وزن هدف۵۵
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
نغمه جونم خوشحالم که به کارت اومده
دقیقا منم با کرفس فهمیدم که چرا لاغر نمیشم

مامان ثمین عزیز دلم خوش اومدی
2810