2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46651 بازدید | 23767 پست
لیلی جونم خوش اومدی عزیز دلم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو شوهرم از آذر 94 با کرفس شروع کردیم خدا رو شکر هر جفتمون تونستیم به وزن نرمال برسیم خیلی ازش راضیم الانم هنوز باهاش کار میکنم برای این که وزنمون ثابت بمونه
وقتی ناامید شدی به یاد بیار کسی رو که تنها امیدش تویی ! وقتی پر از سکوت شدی به یاد بیار کسی رو که به صدات محتاجه ! وقتی دلت خواست از غصه بشکنه به یاد بیار کسی رو که توی دلت یه کلبه ساخته !
البته اون گروه خیلی جلویه ها.دیکه به درد شما نمیخوره اگه اول راهید عزیزم.
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
2805
مرسی ازاد جون.بعد کجا میزنه که توی یه زمانومشخص چقد میتونید کم کنید؟
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
درسا جون بخش هدف نوشته صفحه اول گفتم چجوری پیداش کنین بچه ها اگر تلگ رام راحت ترید گروه بزنید و اونجا فعالیت کنید برای من مهمه که فعال باشید وه اینجا چه تاپیکای دیگه چه تو تلگ رام ولی من امکان تلگ رامو ندارم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
خوشبخت جونم سلام نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه ولی وقتی واسه کمبود وزنت کالری میده اون میزان کالریو بخوری چاق میشی دیگه حالا ببین تو هدف چه پیشنهادی بهت میده
عیبی نداره بابا جان راحت باشش
2810