2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46676 بازدید | 23767 پست
شادن جان خیلییی ممنون گلممم
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام صبحتون بخیر
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
النا جان همونطوری که دوستان گل گفتن باید متغیر خورد،شما ی ماکزیمم مینیمم برا خودت تعریف کن،سعی کن از اینا بالاوپایین نری،ماکزیمم باشه برا روزای دور همی وتعطیل ومهمونی و...،مثلا دوروز در هفته ازاد باشی اما حدش رو نگه داری ،اینجوری بدن به یک میزان کالری عادت نخواهد کردو ان شاالله استپ نمیکنیم،در کل کالری هم خب متناسب با وزنه ده ،یعنی اگر کم کرده بودی دوباره باید کالری مجازتو حساب کنی وبر اساس اون پیش بری
عه آنلاین منو میگییییی کسی به من نگفته بود بانو تاحالا
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
النا جواب سوالتو شادن به نحو احسنت داد ولی به نظر من سعی کن 1700 به پایین بخوری حالا یه روز 1700و یه روز تونستی پایین تر
آرزو، من نتیجه خاصی از زیره ندیدم یعنی رو اشتهای وصف ناپذیرم هیچی تاثیر نداره الا استرس