2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
مامان نی نی لپه نداره که قیمه حساب بشه خودت ببین چقدر هویج خوردی اگر کم بوده فقط آبگوشت و گرم گوشتو بزن یا کالری خورشت هویج این نظر منه قرار نیست بخاطر ۱۰۰ کالری خودکشی کنیم که خخخخخخخ
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزادجون نمیای وزنهای جدید را ثبت کنی تواین مدت ۸۰۰گرم کم کردم ۶۴۸۰۰بودم شدم ۶۴کیلو خداروشکر اضافه نکردم همش نگران بودم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
ممنون از تک تک آبجیای گلم خیلی دوستتون دارم به خیر گذشت ولی سخت گذشت امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد،دخترم نمیدونم چطوری شدولی میخوره به گلدونها با پشت میفته تو زیر زمین تقریبا دومتر میشد تا خواستم بگیرمش دیر شده بود نمیدونم به پله ها خورده بودیانه فقط لابه لای وسایل داشت گریه میکرد همه کسایی که خونمون اومدن باورشون نمیشه فقط فقط خواست خدا بود چیزیش نشد کسی خونه نبود منم ترسیده بود آخه ازبینیش خون میومد میلرزید وگریه میکرد زنگ زدم برادرشوهرم اومد ورفتیم بیمارستان وعکس و.. شوهرم اومده خونه دیده نیستیم به من زنگ میزنه که نمیتونم بردارم دستمال خونی وگلدون شکستها رادیده فهمیده خبری شده بعد باموتور میاد دنبالمون که میخوره زمین دستش میشکنه الانم بیمارستانه
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
2810