2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46679 بازدید | 23767 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل ناز وزن جدیدت مبارک ماشالله خیلی خوب داری پیش میری من هم امشب رو با 920بستم سرما خوردم بد گلو درد شدید دارم
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
سلام سلام چطورین بچه ها؟خوبین؟ من این چند روزه خیلی سرم شلوغ بود پنجشنبه و جمعه ترکینگ بودم. شنبه فستینگ بودم.امروز تصمیم دارم تا هزار و صد یا دویست بخورم.البته میخوام با میوه ببرمش بالا.
مهرآسا و عسل ناز و روشنا عاشقتونم دوستای گلم.ممنون که به فکرم بودین😘😘😘😘
مهرآسا خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشالله خدا یه نی نی سالم و ناز بهت بده دوستم😍😍😍

عسلللللییییییی آفرییییییین.واقعا تحسینت میکنم.خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشالله با اراده ی خوبت هرچه زودتر به وزن ایده آلت برسی.😍😍😍

دلم برای همتون تنگ شده بود😘😘😘 قاصدک جونم خوشحالم که دوباره باهامون همراه شدی😍😍😍
به به خانم مه لقا خانومه گله گلاب. وایییی. بچه ها ممنون از تبریکاتو تشویقاتون. به خودم بالیدم منتطرم حتی یک گرم زیر هشتاد برسم برم فست فودد. پیتزا و سالاد ماکارونی. روسنا هدفه بعدیم 75 هست. قوله همسری هم واسه اون هدف قابه گوشیه فانتزی عروسکی خودمم یه کوله پشتی میخرم واسه خودم
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
عسل ناز جوون امروز اینو بزن گلم طبیعی برای تیرگی های پوست
گوجه فرنگی هم برای روشن کردن پوست و بهبود لک ها و تیرگی های پوست بسیار موثره. یک قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی رو به همراه نصف قاشق چایخوری آب لیمو مخلوط کنید.این مخلوط رو به آرامی روی قسمتهای تیره پوستتون قرارز بدید و حدود 10 دقیقه بعد با آب ولرم رو به خنک شستشو بدید.
برنامه امروز من: صبح دولیوان اب با لیموی تازه چکوندم نوشیدم عرق شاتره وکاسنی خوردم ماسک گوجه زدم چربی سوز وچای سبز توبرنامه م هست عصر میخوام ماسک نشاسته وماست بزنم امروز میخوام با 750ببندم البته با کسر ورزش نهار میخوام کوفته یزدی با سالاد ونون بخورم شام شیربرنج باید به خونه رسیدگی کنم .....
مرسی مه لقا جان فدات شم
خوب من رفتم دوش گرفتم یه سشوار خوشگل به موهام زدم یه رژ قرمز خوش رنگ به لبام وکرم روزمو زدم دور چشمام روغن بادوم زدم وبه دستام کرم ثمین....
دوسنان ماسک گوجه روامتحان کنید بعد از ده دقیقه اثرشو میبینید امتحانش مجانی