2777
2789

هرروز صداش بلند بود هرروز داد میزد همیشه پریشون بود هی میگفت الهی مامانتو خاک کنی خلاص بشی دو تا پسر داره با فاصله ی دو سال اسم پسر بزرگش پارسا هی صدا میزد پارسااااااا نشونت میدم احمق بی شعوووور....امروز صبح سر یه جریاناتی من یه ساعت مهمونش شدم دعوتم کرد رفتم نشستم خونشون...یک ساعت بعد که داشتم میومدم بیرون دیگه آدم قبلی نبودم احساس میکردم حاضر بودم خودمو بکشم ولی نیم ساعت مادر اون دو تا بچه ی تخص نق نقوی اذیت کنو گنده دماغ نباشم یعنی کفر منو که مهمون بودم در آوردن تازه فهمیدم چقدر ما زود قضاوت میکنیم به خدا من فکر میکردم مامانشون روانیه ولی حالا فکر میکنم یه فرشته ی مظلوم و بی گناه و بدبخته

قضاوت نکنین تو رو خدااااا..‌‌اشتباهه اشتباهههههه شما هیچی ازش نمیدونین

#دفع_همسایه_بد

✍هر که همسایه مخالف و

بدجنسی داشته باشد و یا بخواهد

حاکم ظالمی را برکنار کند روز جمعه

اسم " الرؤف " را پس از نمازهایش

۲۰۰ مرتبه بدون سخن گفتن باغیر بر

چیز شیرینی بخواند و بدمد سپس در

کوزه انداخته آن شخص مورد نظر

از آن آب بیاشامد مقصود حاصل

می شود

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کارا بچه هاش بگو مگه چکار کردن تو اون یکساعت 

روسریو از سرم میکشیدن شربتمو ریختن تو کیفم دسته کلیدمو از کیفم دراووردن پرت میکردن تو صورت همدیگه...دم کنی آشپزخونه رو اوورده بودن میپیچیدن تو کیف من از همه بدتر دائم نق میزدن اونو بده اینو بده اونو میخوام  و میزدم سر و کله ی هم