2777
2789

من ده روز کالری شماری میکنم وزن شر‌وع۶۷بود واقعا نمیخوام برم رو ترازو‌دیگ‌چون‌ میترسم وزنم کم‌نشده باشه انگیزه رژیم و‌اژ دست بدم کارری شماری میکنم روژی۱۳۰۰کالری باید بخورم ک‌من بیشتر از۱۱۰۰ نمیتونم بخورم قند و شکر مصنوعی همه چی و‌حذف کردم 

سرخ کردنی تا حدد ممکن‌کم‌کردم پلوهام‌و‌بی روغن میخورم ولی مثلا خورشت هام‌یکم‌روغن داره دیگ‌نیمشه اون جدا درست کنم براخودم شام و‌ناها اصلا نون‌نمیخورم‌فقط صبحانه اونم ی کف دست نهایت دوتا شام بدون‌نو‌ن‌و‌روغن‌میخورم مثلا امشب سیب زمینی آبپز‌میخورم دیشب ی لیوان شیر و دوتا خرما خوردم فعالیت توخونه دارم یکم دست و‌پاشکسته هم‌ورزش‌میکنم یا حلقه میزنم بنظرتون خوبه اینطوری اها فست فودم‌ کلا حذف کردم 

الان شام امشب کلی کاهو‌و‌کلم و‌گوجه خرد کردم با یدونه سیب زمینی و‌تخممرغ آبپز بدون نون دیگ‌از ساعت۸ب بعد تقریبا هیچی نمیخورم‌نهایت ی چایی بدون‌قند

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا.ه استپ نداشته باشه بدنت باید حداقل ۱ ونیم کم کنی ولی حذف نکن خودش باعث استپ بدنت میشه

اخه فست فود خیلی مالری بالا قند مصنوعی هم‌همینطور 

یمدت اینجور نخورم ببینم وزن‌کم‌کردم‌میخورم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من همینجوری ب علاوه روزی یکساعت پیاده روی ۴ کیلو کم کردم داشتم ادامه میدادم ک باردار شدم

من پیاده روی میرم 

ولی خیلیییی با بچم اذیت میشم کفتم‌خونه‌ورزش هوازی میکنم

آره عالیه

ممنون شما ورزش هم‌میکنی یا باشگاه میری

خوبه فقط هفته ای ی روز روز آزاد برا خودت بذار و هر غذایی دوست داری بخور ک استپ نکنی

اینکارو‌اصلا نمیتونم بکنم همین امروز یکم‌ریزه خواری کردم اونم در‌حد‌کم 

مثلا رفتم‌سراغ یخچال ی کم‌شیر و‌ی خرما خوردم بااین وجو کلا اکروز۸۰۰کالری خوردم ولی بازم‌عذاب وجدان دارم😭😭😭