2777
2789
عنوان

شرط سنی فرهنگیان

425 بازدید | 63 پست

واای باورم نمیشه شرط سنی فرهنگیانون کردن تا ۴۰ سال💃سالی ک کنکور دادم عاشق دبیریه شیمی بودم اما ظرفیت فقط برا ابتدایی بود و نزدمش

امسال مخفیانه کنکور دادم امیدوارم بیارم😍😍😋😋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من دارم خوابگاه فرهنگیان رو طراحی میکنم ولی خودمم دقیق نمیدونم دانشگاهش چیه که اینقدر همه دنبالشن ,یعنی وی شرط سنی تا چهل سال !؟ یعنی تعداد زیادی بالای چهل سال تازه کنکور ورود به دانشگاه میدن ؟

2804
من دارم خوابگاه فرهنگیان رو طراحی میکنم ولی خودمم دقیق نمیدونم دانشگاهش چیه که اینقدر همه دنبالشن ,ی ...

قبلا تا ۲۲ بود فکر کنم الان شرطشو کردن ۴۰

من بیشتر دنبال رشته های تعهدی پزشکی و دندون بودم اما الان میگن مثه ک دبیری آیندش روشن تره

برات حمد میخونم  منم تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم انسانی بودم نظام قدیم ولی نه کتاب دارم نه می ...

عزیزم من ریاضی نظام قدیم تجربی دادم

انشالله قبول شدم راهنماییت میکنم چکار کنی

کلیتشو میدونم 

عزیزم من ریاضی نظام قدیم تجربی دادم انشالله قبول شدم راهنماییت میکنم چکار کنی کلیتشو میدونم 

خیلی سخت بود؟؟؟ درچه حد خوندی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
2805
عزیزم من ریاضی نظام قدیم تجربی دادم انشالله قبول شدم راهنماییت میکنم چکار کنی کلیتشو میدونم 

یه توضیح خلاصه میدین؟؟ 

دیپلم انسانی داشتم میخوام دوباره کنکور انسانی بدم معدل دیپلمم 19 بود آیا باید دوباره کتابا رو امتحان بدم؟؟ 

حالا چرا مخفیانه؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
2801