2777
2789

دستبند دادن. پدر و مادر خودمم دستبند دادن

یه تسکه طلا میگیرن واسه نوزاد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم نداد 😐پدر شوهرم داد یه گوسفند جلو پامون قربونی کرد و به دخترم دوتا النگو داد و یه انگشتر به خودم

که الان فروختیم یه گوشواره هم ندارم 😂😂🤦🏻‍♀️منتظرم زایمان کنم برم پدر شوهرم رو تیغ بزنم برام گوشواره بخره

مامان بابامم زنجیر پلاک کادو دادن

خودم که هنوز زایمان نکردم و میدونم چیزی نمیارن که به درک 

ولی خواهرم زایمان کرد یه کیلو پرتغال با یدونه پلاک و ان یکاد البته بدون زنجیر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
برای زن داداشم ک مامانم میشه مادرشوهرش رفتیم بیمارستان یه دسته گل یه جعبه شیرینی بردیم مامانمم شب پی ...

به بچه کادو ندادین؟ مثلا یه مبلغی پول؟

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
2810