2777
2789
رسم رو عوض کنید خیلی چیزها رسم بوده ولی تغییر کرده

چشم تا حامله بشم البته اول باید عروس شم🤣

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

واقعا نمیدونم چرا باید پدرزن سیسمونی بده بعد خانواده داماد بیان سیسمونی ببینن و صدتا حرف در بیارن ینی چی خدایی 

تو شهر ما که رسمه رو سیسمونی پدر زن یچیزی برای پدرشوهر مادرشوهرم بگیره 😑😑😑

یادمه دخترخاله بیچارم خالم براش سیسمونی داده بود یه چادر و یه لباس مردونه برای خانواده شوهرش گذاشته بود تا چند وقت حرف بود که چقد کم دادن وای که چقد همه حرص خوردن 

مگه طرف چه گناهی کرده دختر زاییده هم جهاز بده هم سیسمونی خیر نبینه کسی که این رسما رو اورد😑😑😑

راستی ما تا دوسالگی برای بچه سیسمونی میاریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خووووب مرسی که در شکستن این رسم نادرست قدمی برداشتین منم میخام همین کارو بکنم البته اگر لیا ...

انشالله میشی و سیسمونی قشنگشو تو شوهرت دونه دونه میچینین اتاقش خیلی لذت داره

من دارم سیسمونی میخرم الان... امروز مامانم یه تخت برام گرفت 4تومن، البته چون آشنا بود این قیمت داد وگرنه جای دیگه 6 و نیم بود همین تخت، قبلشم یکو نیم  اینا خرج کرده بود... نمیخوام دیگه چیزای الکی بخرم، یه کالسکه و لباساش مونده، لباسا از همه چی گرون تر هستن... ایشالا بقیشم بتونیم با 6، 7 تومن جمع کنیم... کمد هم نگرفتم چون تازه کمد دیواری کشیدم

درست میگی قشنگم منظورم اینه ما رسممونه تا ۱۰ سالگی باید تکمیل باشه وسایل سیسمونی  ولی چون لبا ...

من منظورتون رو کاملا فهمیدم عزیزم فقط سواله برام چرا پول لباس بچه شما رو باید مادرتون متقبل بشه اونم تااااا ده سالگی؟چرا خودتون نمیدید؟ مگه بچه شما نیست؟ صرف چون رسمه ؟؟؟

من میخوام بیام از اقوام شما دختر بگیرم تا ده سالگی     واقعا جالب بود موفق باشید

بیا شیراز

ممنون همچنین

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
من منظورتون رو کاملا فهمیدم عزیزم فقط سواله برام چرا پول لباس بچه شما رو باید مادرتون متقبل بشه اونم ...

کاملا حرفتو قبول دارم

ولی اگه بتونم تغییرش میدم

مخصوصا مادر منی که دسش تو جیب خودشه و حتی کل وسایل عروسیم هم مامانم خریده

خانواده شوهر من فرمودن سیسمونی درست و حسابی باید بیاری که چشم فامیلامون در بیاد 

جنس ایرانی هم نباید باشه چون اگه زود خراب شه ولم نمیکنن تا آخر عمر میگن جنس بنجل خریده بودن واسش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
2810