2777
2789
عنوان

قرص دوفامد برای تنظیم پریود

35162 بازدید | 17 پست

خانمااا من پریودم نامنظم بود بهمن سال قبل رفتم دکتر زنان قرص دوفامد و اسپیرونولاکتون تجویز کرد گفت چجوری استفاده کنم ، ماه پیش بازم رفتم دکتر همینارو تجویز‌کرد گف مثل قبل استفاده کن منم یادم رفته چجوری استفاده میکردم😐😂خجالت کشبدم بپرسیم گفتم ی وق میگه خنگه😂🤦🏼‍♀️به نظورت چجوری باید استفاده کنم؟ تا اینجاش که یادمه گفته بود تا ۱۰‌روز قرصارو بخور بعد منتظر بمون پریود شدی ولی بقیش یادم نیس🤣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوفامد یا همون دوفاستون رو ده شب میخورن از ۱۴ ۱۵ سیکل تا ده شب بعد قطع میکنن و تا ۵ ۶ روز پریود ...

اون ۱۰ روزو خوردم قرصا رو پریود‌شدم ، بقیشو نفهمیدم بازم کی باید شروع کنم قرصو

عشقم ینی ۱۴ روز بعد از آخرین روزی ک پریود‌شدم بازم قرصارو شروع کنم؟یا ۱۴ روز بعد از اولین روزی که پر ...

نه عزیزم 14روز از اخرین پریودیت

من که الان اینجوری میخورم از روزی ک پاک میشم حالا روز 5 یا 6 بعد 14 روزش شروع ب خوردن میکنم 

سلام من ماه پیش طبق دستور پزشکم قرص دوفامد ده که یه بسته ده تایی بود و گفتن از روز ۱۶ هم شبی یکی مصرف کنم رو مصرف کردم اما این ماه پریود نشدم خواستم بپرسم بخاطر اینکه بسته دومش رو مصرف نکردم یا ربطی بهم ندارن 

نه عزیزم 14روز از اخرین پریودیتمن که الان اینجوری میخورم از روزی ک پاک میشم حالا روز 5 یا 6 بعد 14 ر ...

سلام. فککنم سیکلتو اشتباه حساب میکنی.. ۱۴ روز از اولین روز قاعدگی حساب کن.نه از ۵ یا ۶ پریودیت

خوب دوباره ۱۴ ۱۵ سیکل باید بخوری از وقتی ک پریود شدی دوباره حساب کن

ببخشید من ۴اذر قرار بوده پری شم نشدم دکتر دوفامد داده بهم 

الان ۱ دی هس میتونم استفاده کنم یا بزارم روز موعدم ۱۴روز بعدش ک سیکلمه؟