2777
2789

اهل بیرون رفتن نیستم چون از بیرون آنچنان خوشم نمیاد ته ته تهش یکشنبه ها نیم‌ ساعت زود تر از کلاس زبانم باهات بیام بیرون و اونم همون اطراف آموزشگاه باشیم

تو خونه زیاد باهات چت نمیکنم چون وقتشو ندارم و‌خودمم از گوشی خوشم نمیاد 

مودی ام و به قول بقیه از ۲۴ساعت بخوام با یکی وقت بگذرونم۱۲ساعتشو کلا با طرف دعوا دعوا میگم‌و‌۱۲ساعتشو‌ با مهربونی حرف میزنم 

زیاد مغرورم و همیشه اینو‌همه جا گفتم که این دسته خودم نیست و دیگه نمیتونم تغییرش بدم 

تو گذشته اتفاقایی افتاده که هیچ موقع بعدش نتونستم به کسی اعتماد کنم . شاید باهات خوب رفتار کنم ولی اینو هم از حرفام میتونی بفهمی که کل دنیارو هم برام بخری بازم بهت اعتماد نمیکنم 

خط قرمز هاایی برا خودم دارم و هیچ موقع اون دختر پایه نمیشم که پا به پات بشینم و باهات درمورد پسر مردم حرف بزنم 

تو هر شرایطی پشتتم و همیشه حتی شده از دور هواتو دارم ولی اینو هیچ موقع خودت نمی‌فهمی و فک می‌کنی یه آدمی ام که فقط خودشو دوست داره 

هر جا برس و حتی با هم خون خودمم حرف بزنی صدزدصد پشتم بد میگه برات 

هیچ موقع باهات درد و دل نمیکنم و تو هیچ موقع ناراحتیامو نمیبینی  

همین دیگه 

حسنوند به همچین آدمی چیه😐 تازگیا به این نتیجه رسیدم کلا یه آدم چرتی ام 

درسته خودمو تغییر نمیدم چون نصف همه اینا بخاطر اینه که وقتشو ندارم ولی خب 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

والا من از آدما خوشم نمیاد باهاشونم رابطه برقرار نمی‌کنم نه خودمو اذیت میکنم نه اونارو. به هر حال هر رابطه ای یه سری اصول داره و باید رعایت بشه پس وقتی نمی‌تونیم رعایتش کنیم بهتره رها کنیم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خارج از اینا چجوری از گوشی بدت میاد ؟ به جز گوشی چه کارایی میکنی بمنم بگو گوشیو ترک کنم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
والا من از آدما خوشم نمیاد باهاشونم رابطه برقرار نمی‌کنم نه خودمو اذیت میکنم نه اونارو. به هر حال هر ...

قشنگگگ میفهمم چی میگی 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

نه من با همچین شخصیتی رفاقت نمیکنم چون تعریفم از رفاقت چیز دیگس 

چون مدلت اصلا شبیه من نیست 

و در درجه اول آدمها را شباهتاشون بهم نزدیک میکنه

من کامل نیستم اما وفادارم  
خارج از اینا چجوری از گوشی بدت میاد ؟ به جز گوشی چه کارایی میکنی بمنم بگو گوشیو ترک کنم

اخه چی داره که ازش خوشم بیاد؟یه تکنولوژی چررررت که فقط بلده گند بزنه به همه چی 

کلا بدبختی همه ما از این گوشی شروع شد  

من زیاد وقت نمیکنم ولی اگه بیکار باشم یا فیلم میبینم یا هم کتاب میخونم 

ببین منم تا حدودی شبیه خودتم 

زیاد اهل درددل نیستم ولی اونجوری هم نیستم ک اصلاااا نگم 

برای بیرون رفتن باید کلی از قبل برنامه کنیم و این حرفا 

اینجور ک شما تعریف می‌کنی دوست دانشگاهی میخوای یا مثلا دوست مدرسه ای 

ینی ارتباطتون در حد همون مثلا مدرسه و کلاس زبان باقی بمونه 

برای دوست صمیمی شدن باید فراتر از یه کوچولو انعطاف داشته باشی 

اخه چی داره که ازش خوشم بیاد؟یه تکنولوژی چررررت که فقط بلده گند بزنه به همه چی  کلا بدبختی همه ...

خب منم با گوشیم فیلم میببنم سر همین تایم زیادی پای گوشیم خودمم حس بدی دارم 

خب منم با گوشیم فیلم میببنم سر همین تایم زیادی پای گوشیم خودمم حس بدی دارم 

سعی کن با تی وی فیلم ببینی 

مثلا یه روز وقت بزار همشو دانلود کن بزن فلش بعد تو تی وی ببین تا چند روز