2777
2789

من خیلی عصبیم خیلییییییییی

امروز شوهرم و داداشش بحثشون شد بعد داداشش پاشد یدونع محکم  زد تو سر شوهرم و دعواشون شد بعد شوهرمو هی اون شروع میکرد کتک میزد

منم رو شوهرم خیلی حساسم جدا از اینکه هزار تا فحش و حرف به من و شوهرم خودشو زنش پیش مامان باباشون دادن

داد زدم سر برادرشوهرم که بر چییییییی میزنیش میخاستم برم تیکه تیکش کنم جوری که از رو زمین محو بشه حس میکنم یه کینه خیلی عمیق رفته تو قلبم

شوهرم خیلی مظلوم هر کثافطی از جاش پامیشه کتکش میزنه حرف بارش میکنه

دلم میخاد برادرشوهرم رو بکشمممممممممم بعدش برام مهم نیست الان واقعا دلم میخاد اون ادم عوضی رو بکشم

گردن شوهرم گرفته کنار چشمش زخمع پاهاش کبودع شوهرمم کتکش زد ولی خب اون عوضی خیلی زد و به ناحق اون شروع کرد به خدا امروز قلبم تیکه پاره شده چون شوهرم بچه اخره همیشه داداشای دیونش بهش زور میگن وحشیا

شما بودید چیکار میکردید؟

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

چه خانواده های عجیبی ...

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخندم یا نه؟

واقعا خنده داشت واقعا؟؟؟؟؟

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

من شوهر ندارم 

ولی کسی به عشقم حرف بزنه پارش میکنم چه برسه به کتک منم جای تو بودم کتک میزدم اصلا به حدی حساسم روش که باباش بهش چیزی بگه دل چرکین میشم چ برسه یکی بزنتش

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
چه خانواده های عجیبی ...

خیلی زیاد عجیبن 

حرصم میگیره از شوهرم با این داداشای.....نمیخاد قبول کنه چقدددد کثافطن

دلم میخاد تیکه تیکشون کنم تا دیگع نتونن شوهرمو اذیت بکنن

نمیدونم شوهرت چجوریه 

اما اگه من باشک عقب میمونم اصن همو لت و پار کنن 

همین شوهر من مبگه اون برادرمه از گوشت و پوست و استخون خودمه 

من چی ام این وسط؟ یه غریبه

حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔
من شوهر ندارم  ولی کسی به عشقم حرف بزنه پارش میکنم چه برسه به کتک منم جای تو بودم کتک میزدم اص ...

منم همینم تمام امروز دلم خاسته برم انقد کتکش بزنم خون بالا بیاره عوضی رو از تهههههههههه دلم نفرینش میکنم از تع دلم 

واقعا خنده داشت واقعا؟؟؟؟؟

خیییلی  

آخه دو تا آدم گنده چرا باید با چنگ و دندون بهم حمله کنن؟!

من احتمالا از خنده روده بر میشم باید دعوا رو ول کنن منو ببرن بیمارستان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

والا نمیدونم حسم رو شوهرم چی باشه آینده ولی مرد اول زندگی من پدرمه یبار برگشت از سرکار دیدم صورتش زخمی شده یعنی من شبیه شیرزخمی شده بودم جلومو نگرفته بودن با ناخن و دندون طرف قیمه قیمه کرده بودم