2777
2789

ب یکی هم مث من یه لاشی ک ول کنه بره حالا من همه جوره عاشقش بودم اما نشد ک بشه کاش اصلا باهاش اشنا نمیشدم حالا ک خدا نمیخواست بدش بهم ولا واقعا خدا فرق میذاره هر کیم بهم بدی کرده واقعا هیچش نشده

باشه الان ما چیکار کنیم؟برو گردن اونو بگیر به ما چه

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐گلزار سلبریتی دوهزاری هست ولی تو که نمیدونی تو زندگی شخصیش عن آقاست یا درست درمون!درضمن من که فک ...

ای خدا گلزار مثال بود میگم چرا منکع این همه عاشق یه ادم معمولی بودم خدا بهم ندادش 

ای خدا گلزار مثال بود میگم چرا منکع این همه عاشق یه ادم معمولی بودم خدا بهم ندادش 

به دو دلیل مردی که آویزونش باشی میپره دومش آدم به درد نخوری انتخاب کردی،از این به بعد چشم گوشتو بهتر باز کن فرد مناسبتو پیدا کن ،عاشق هر خری که لیاقتتو ندارها نشو