2777
2789
عنوان

اونایی که امسال کنکور دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 85 پست
از کجا میگین ؟من خودم شنیدم خیلی از اسانید نتونستن برا بچه ها شون استفاده کنن 

شایعه‌😁..فقط وجود سهمیه ک ملاک نیست یک سری قوانین دیگه هم داره استفاده از این سهمیه ...حتما اون استاد ها بچهاشون اون چند ویژگی دیگه رو نداستن

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه اصفهان سطحش بالاتر از شیرازه

چه ویژگی هایی باید داشته باشن؟

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

عذرمیخوام فک کنم اشتباه کردم 

ی سایت داشتم از همه نظر رتبه بندی دانشگاه هارد نوشته بود برات پیدا میکنم میفرستم

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
شایعه‌😁..فقط وجود سهمیه ک ملاک نیست یک سری قوانین دیگه هم داره استفاده از این سهمیه ...حتما اون است ...

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

الان کلاس چندمی ؟

الان دانشجوی آینده🤣

۱۴۰۱-۱۴۰۲ ۱۲ ام بودم