2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان لطفاً راهنمایی کنید

215 بازدید | 34 پست

سلام من سه ماهه متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم درحال اقدام  برای بارداری دوم هستم ماه اول دکتر کلومیفن داد استفاده کردم روز دوازدهم یک فولیکول ۱۶داشتم روز چهاردهم دوتا اچ سی جی زدم ولی نتیجه نگرفتم 

ماه دوم دیگه درمان رو ادامه ندادم و این ماه هنوز اقدام نکردم 

پریودیم نامنظمه قبلاً از ۳۵روز بیشتر میشد ولی توی این سه ماه بین ۳۰تا ۳۵روز پریود میشم وزنم زیاد نیست شاید دوسه کیلو اضافه وزن داشته باشم 

خونریزی پریودیم هم خیلی کمه و لخته های خیلی ریزی هم داره و اینکه شکم و زیر شکمم سرده احساس میکنم خون پریودی کامل خارج نمیشه یه مطلبی خوندم با توجه به این علایم رحم من سرده 

برای گرم کردن موضعی چکار کنم نگید گرمیجات بخورم چون جوش میزنم و مصرف زیاد گرمیجات هم فشارخون رو می‌بره بالا

میشه کمکم کنید❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بگی علائم تنبلی چیه؟  من همش حس میکنم دارم 😕

علایم من ایناست:

پریود نامنظم 

ریزش مو 

موی زاید 

بقیه علایم رو نمی‌دونم

حتما سونو بده اگه داری درمانش کنی برای بارداری به مشکل نخوری 

سیاه دانه و عسل و پودر دارچین و زنجبیل مخلوط کن هر روز ناشتا بخور ...روغن سیاه دانه بزن به شکمت ..سر ...

ممنون 

این ترکیب رو تا کی استفاده کنم اگه بعد از تخمک گذاری هم استفاده کنم ایرادی نداره ؟